to nie jest powiedzianebędę pierwsza z pażdziernika
te dziewczyny które juz raz rodziły moga szybciej się rozdwoić
a te które przenoszą ciaze to zazwyczaj pierworódki
tak, to jest fajna pamiątka taka płytami właśnie mój gin powiedział że postara się zobaczyc pleć na następnym USG czyli w 12 tygodniu.... ja wlasnie tam gdzie chodze lekarz ma KOLOROWE USG 4D rewelacyjnie wszystko widać i wszytsko nagrywa na płyty CD
no u mnie własnie problem... powiedzcie mi czy ktoraś z was krwawiła podczas ciązy.wazne zeby każda z nas donosiła dzidziusia do terminu i bez powikłań żadnych
Rozmawiałam z moim ginem prowadzącym ciążę.... powiedział że nie ma potrzeby bym przyjeżdzala do szpitala, takie plamienie mogłam miec spowodowane tym że sie przepracowalam wczoraj przy sprzataniu domu i podnioslam ciut za ciężką rzecz.. i nie powinno to zagrozić ciązy.ja pewnie bym panikowała i bym zadzwoniła chociaz do mojego gina zeby zapytać co robić
ja nie mialam takich plamien czy krwawien wiec nie wiem jak to jest, ale czytalam kiedys, ze jesli to jest czysta krew to trzeba sie zglosic do szpitala i wlasnie o tych silnych bolach tak jak skurcze.powiedzcie mi czy ktoraś z was krwawiła podczas ciązy.
ja nie mam zadnego, nie lubie tunczykadziewczyny zdradźcie mi jakis swój ulubiony przepis na jakąś sałatke z tuńczykiem
co do plci, to nie wiem czy da sie zobaczyc, ja bym nie brala tego na 100 %mi właśnie mój gin powiedział że postara się zobaczyc pleć na następnym USG czyli w 12 tygodniu.... ja wlasnie tam gdzie chodze lekarz ma KOLOROWE USG 4D rewelacyjnie wszystko widać i wszytsko nagrywa na płyty CD
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość