a powiedzcie mi Kochane jak wyglada sprawa z jedzeniem pikantnych rzeczy lub kapusty kiszonej po której kazdy ma wzdęcia?
kochana ja uwielbiam pikante i jadlam tez w pierwszej ciazy i nic mi nie bylo, oczywiscie potem troche cierpialam, bo wzdecia mialam ale dalo sie wytrzymac, kapuste tez jadlam, ale od fasoli bylo mi najgorzej wiec jej unikalam
ale salami, ser feta i tuńczyk???? czemu???
lekarz tak mi pwiedzial, ze feta to odpada bo z jakiegos innego mleka jest nie przetlumacze dokladnie tak jak mi powiedzial, a co do salami to, to ze ten tluszcz bialy jest i to niby jest surowe, nie wiem jak mi pwoiedzieli, zeby nie jesc to nie jesc wiec napisalam tylko to co mi gin powiedzial
Pati85, jejku, oby nic się Erykowi nie stało po tym uderzeniu
no uwierz mi, ze ja sie boje i nie wiem czy nie pojechac z nim do lekarza
ZE mnie sie smieja, ze ja tak latam do lekarzy, ale ja wole dmuchac na zimno, czlowiek tyle sie nasluchal juz, ze lepiej pojechac i sprawdzic a to przeciez nie kosztuje niz miec wyrzuty sumienia do konca zycia, prawda?
W ogóle to mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że się do Waszego wątku wcinam
nie no cos TY, zagladaj kiedy tylko chcesz, zawsze jest fajnie z kims popisac
izabelllla123, linka pozniej sprawdze
[ Dodano: 2011-03-07, 16:31 ]
izabelllla123, fajny link
i na tej liscie jest tez ser feta
A ja bylam z synkiem na godzinnym spacerku, niby slonko swieci, a zimno jak nie wiem co, wiatrzysko strasznie zimne, zmarzlam troche, buuuuuu