Kobiety nie poddajcie się mobbingowi w pracy!
pewnie może ale...a nie możesz napisac do góry, przedstawić sytuacji, albo pogadac ze współpracownikami i zgłosic tego gdzieś wyżej
moze faktycznie cos jest nie tak?powiedział mi, że nie robię nic dobrze, wymuszał, żebym powiedziała jakie problemy osobiste mam w domu... że niby to rzutuje na pracę
wcale nie na tym, jednak sama wiesz co wczesniej pisałaswięc na tym polega wsparcie na forum
no mal wiadomo jak jest, nikt tu nie pisze nic złego ale ja z tego postu jakos nie odniosłam wrazenia ze ktos jest przesladowany a obrazonydziewczyny przestańcie
A jakoś znoszę, bo niestety nie muszę sobie z tym dalej radzić, on powiedział, że po prostu nie przedłuży mi umowy... więc muszę szukać pracy... ale życie nauczyło mnie pokory i jestem w stanie wykonywać (na ile sił mi starczy) każdą pracę (oczywiście, ten najstarszy zawód świata nie wchodzi w grę:D)właściwie to ciekawi mnie jak sobie z tym radzisz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość