Hello
ja juz po wizycie, jednak mialam na 16.30 ale babka powiedziala, ze jak lepiej mi na 15 pasuje to moge przyjechac widocznie bylo wolne.
Widzialam bijace serduszko, slaby ma ten gin sprzet, nic nie bylo widac i nie dal mi dlatego zdjecia, niech se kurcze inny sprzet kupi.Ale ciesze, ze jest ok, a noi kurcze mam nitki krwi w moczu znowu, ciekawe od czego, kazali mi duzo pic, w pierwszej ciazy tez raz mialam
ja znów mam masakryczne mdlości, prawie całą noc nie spałam.
jejku wspolczuje kochana, ja nie mam z tym doczynienia, ale moge sobie wyobrazic przez co przechodzisz, trzymaj sie, juz niedlugo powinno przejsc
wczoraj robiłam grecką sałatke, oczywiscie z fetą
och Ty, narobilas mi smaka
favita jest z pasteryzowanego mleka
to chyba moj ulubiony ser feta, czy on jest w takim kartoniku, jesli to ten to jest przepyszny, zaden ser mu nie dorowna
soki w kartonach albo napoje typu caprio, garden itp
u nas tez noi woda ale oczywiscie gazowana albo sredniozmineralizowana, bo innej nie wypije, a co doo coli, to tez tylko jak jest okazja czyli urodziny, imprezka
Pati85, chyba Synek poczuł wiosnę, moja też od jakiegoś czasu wstaje wcześniej... ok. 5-6
oj nie wiem, ale tez byl taki okres jak maly wstawalmi o 5-6, to byla katastrofa