dzięki podniosłaś mnie na duchu, nie mam inhalatora, nawet nie wiem za bardzo o czym mówisz, ale idę z nią do lekarza na 14,15. Musze wiedzieć czy to nie początki zapalenia płuc czy przeziębienie. W nocy wstała miała temp gorąc aż od niej bił. Dlatego idziemy nie czekamy ma nic. Nie spałam pół nocy padam na ryjek, a jeszcze dziś pewnie przyjdzie paczka wóżek małej i muszę to jakoś rozwiazać żeby odebrać go,A nie masz inhalatora?? Jeśli masz to poinhaluj ją. U mnie zawsze to się sprawdza.Kaszle cięzki mokry kaszel ma od dziś, nie wiem czy się przeziębiła czy złpała jakieś zapalenie płuc w tej wylęgareni bakterii- przychodni.
Taka biegunka może przechodzić u dziecka nawet 2 tyg. mojej też tak wracało po woli robiły sie coraz lepsze gęściejsze no i coraz mniej ich robiła. Po 2 tyg było już ok.
cyn_inspiration, nie martw się będzie dobrze, wiem że to wykańcza i wyprowadza człowieka z równowagi. Mi w te 2 tyg cała mega paka pampersów poszła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość