Nio i po obiadku, spacerek zaliczony, teraz czas na odpoczynek
Tak mi się oczka kleją, może jakąś popołudniową drzemkę zaliczę
Motylek22, kochany ten Twój Filipek
no to się połóż,odpoczniesz sobiemoże jakąś popołudniową drzemkę zaliczę
pewnie dziwnie będzie wziąć go na ręce ale przypomnienie przed porodem sie przydaprzypomnisz sobie jak to było z Hanią
a o czym te ciążowe książki były? tylko o ciąży?Poczytałam sobie trochę moje książki ciążowe, jedną właśnie skończyłam, mam jeszcze dwie, które czytam na raz. Na dysku czeka jeszcze "Język niemowląt" Tracy Hogg
Też mi się tak wydaje, w końcu poto między innymi szafa ma plecy.ale ja się obawiam, że kurz i paprochy będą się bardziej zbierać, bo jednak szafa nie przylega ściśle do ściany, bo jest listwa przy podłodze
Ogólnie mam zacięcie do zajęć manualnych i plastycznych, mojego męża też strzygę Ale z nim jest łątwiej bo się tak nie wierciczyżby ukryty talent fryzjerski?
Polecam! Mam tą książkę, mi dużo pomogła na poczatku.czeka jeszcze "Język niemowląt" Tracy Hogg
Nie orientuję się w wadach serca ale moja siostra tak miała. Wszystko się zrosło ok. 4-5 roku. Całe serce działało od urodzenia dobrze ale był szpara między komorą a przedsionkiem. Nie dostawał żadnych leków, rodzice tylko ją obserwowali.Czy któraś może orientuje się na temat komór serca dziecka? Lekarz powiedział mi, że mała nie ma zamkniętego przedsionka i nie działa jej jedna komora, powiedział, że nie ma co panikować bo to normalne i często zaczyna dopiero działać po urodzeniu się dziecka.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość