witam się i ja
u mnie pochmurno, ale słoneczko zaczyna się przebijać, a że mam okna od południa, to w mieszkaniu będzie jasno i cieplutko
Murchinson jakieś jaja sobie normalnie robią w tym laboratorium pogryzłabym ich tam chyba na miejscu, gdyby na mnie trafiło a Twój sąsiad pewnie nie wie, że remontów nie można przeprowadzać w tak późnych godzinach? Niby cisza nocna obowiązuje od 22:00, ale jeżeli on codziennie w wieczornych porach hałasuje, to na pewno nie jest to zgodne z regulaminem spółdzielni/wspólnoty
Motylku a Ty z Warszawy jesteś, tak? Ja mam brata w Poznaniu (100km), ale obecnie z bratową są w Los Angeles, bo bratowa dostała tam propozycję pracy, mój brat też dostał teraz pracę i wrócą na stałe dopiero w przyszłym roku mój brat przyleci tylko na urlop pod koniec czerwca i chyba wtedy będziemy szybciutko chrzciny Krzysia organizować, bo mój brat będzie chrzestnym, chociaż jeszcze o tym nie wie
Przy zdobieniu paznokci zdolności plastyczne są bardzo ważne, bo ręka zupełnie inaczej pracuje, ja niestety takich zdolności nie posiadam, jeżeli chodzi o malowanie linerami.
Koroneczka to imprezujesz dzisiaj
Nowa ja też chciałam iść do dentysty, czaiłam się i teraz mam, nie pójdę wcale
Murchinson i Nowa a w jaki sposób zdjęłyście sobie żel z paznokci? Pytam, bo jeżeli paznokcie przed żelowaniem były prawidłowo przygotowane (zmatowione a nie spiłowane) i w prawidłowy sposób żel został usunięty (nie zerwany, zgryziony, podważany itp.), to paznokcie nie mają prawa być zniszczone, wręcz przeciwnie, powinny być w bardzo dobrej kondycji, bo żel je chronił przed urazami i wpływem czynników zewnętrznych, a duża część żeli ponadto zawiera substancje odżywiające naturalne paznokcie.
A co do tej nowej techniki, o której piszecie, to są to żele hybrydowe, które nakłada się jak lakier a trwałość mają taką, jak żel, więc nie odpryskują i nie ścierają się, można nosić swobodnie 3-4 tygodnie. W bardzo łatwy i szybki sposób również się ten żel hybrydowy z paznokci usuwa-specjalnym płynem. Trzeba mieć na uwadze, że są to żele tylko do naturalnych paznokci, na przedłużonych nie będą się trzymać, bo są zbyt elastyczne.
[ Dodano: 2011-03-10, 10:14 ]
dzwoniła do mnie przed chwilą przyjaciółka z wiadomością, że żona jej kolegi z pracy miała termin porodu na 06.06.2011r. a urodziła wczoraj i teraz uwaga-dziecko waży 3200g i jest w pełni rozwinięte lekarze są w szoku coś mi się to podejrzane wydaje, albo jest to naprawdę wybryk natury