helol
dziewczyny gratuluje kup
Z tym sprzataniem to macie racje, ja tez ciagle na scierce latam a i tak w domu ciagle nie jest tak jakbym chciala by bylo
Sylwia widze, ze podzielasz moj los.
Metoda vojty jest bardziej nieprzyjemna dla dziecka ale daje szybsze efekty, wiec cwiczcie duzo w domu i na pewno wszystko bedzie dobrze.
My cwiczymy metoda Bobath, lzejsza dla dzieciaka ale na efekty dluzej trzeba czekac.
Coc mam za soba juz pierwszy sukces. Maja tez nie dzwigala glowki, ale po wycwiczeniu juz pieknie dzwiga

wczoraj rehabilitantka nas pohwalila, bo wypracowalismy to w 12 dni

i powiedziala, ze widac, ze duzo cwiczymy z mala w domku. No ja cwicze przy kazdym przewijaniu po 10 minut wiec 6 razy dziennie po 10 minut.
Co do dzwigania glowki to jakie macie na to zalecenia.
Bo u nas bylo pocdciaganie mlodej do siadu na 4 rozne sposoby i zabawy z nia na wysokosci pepka bo jak dziecko patrzy w dol spod oka to trenuje miesnie brzuszka i karku i dzieki temu zaczyna dzwigac glowe.
bylam zalamana ta rehabilitacja, ale wczoraj nasz rehabilitantka byla zadowolona i poqwiedziala, ze asymetria juz mniejsza, no i glowke zaczela dzwigac, tylko to cholerne napiecie miesniowe

z nim to pewnie jeszcze kilka miesiecy bedziemy musieli pracowac
Moj Mati wrocil od poniedzialku do przedszkola. Chodzi zadowolony. Panie tez z niego zadowolone, a my z Maja tez bo kazdego dnia chodzimy 12 przystankow piechotka po niego do przedszkola, wiec mamy fajne spacerki
[ Dodano: 2011-03-10, 13:47 ]
aaaaa we wtorek bylismy na szczepieniu mloda wazy prawie 7 kg

niezly pulpecik w przeciwienstwie do braciszka
[ Dodano: 2011-03-10, 13:49 ]
no i smarki mu leca
fridą mu wyciągam ale duzo tego jest i zielone
buuu nie fajnie