NowaSejana, fajnie,że robią Ci to ktg tak często
u nas wcześniej też chodziło się przez 2 tygodnie raz w tygodniu,a od 38 tyg 2x w tygodniu,a po terminie to nawet co 2-3 dni,a teraz ordynator takie jaja robi,że szkoda gadać i nie można robić... chyba,że kobitka leży na oddziale
I powiedział,że jak się jakiemuś ginowi nie podoba to niech sobie kupi do gabinetu...
W ogóle to wcześniej jak kobitka w ciąży coś potrzebowała od swojego lekarza prowadzącego to można było pójść do niego do szpitala jak miał dyżur i zbadał, zrobił usg i w ogóle,a teraz jak tylko przyjdzie jakaś kobitka w ciąży i coś chce skonsultować to wywala
idiota
Chyba,że to jego pacjentka to traktuje całkiem inaczej...
Ja z jednej strony też już bym chciała urodzić,bo boję się,że dzidzia będzie duża jak przenoszę... Córa miała 3600g i 57cm i nie chciała bym,żeby teraz dzidziuś był większy,bo lekko nie było
ale z drugiej strony chciała bym córci urodzinki wyprawić...
Jeszcze mam tydzień
[ Dodano: 2011-03-11, 14:42 ]
NowaSejana, ja też zawsze mam bardzo niskie ciśnienie ale co za tym idzie niższy puls, taki do 60. Też coś mi się obiło o uszy,że nie powinno być wysokiego pulsu przy niskim ciśnieniu, więc dobrze zrobisz jak pójdziesz do kardiologa
A w ciąży pierwszej i tej teraz mam książkowe ciśnienie i puls nawet powyżej 100 czasami
Po ciąży znów będzie niskie ciśnienie i puls