Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

13 mar 2011, 20:54

W ogole to chora jestem
zdrówka, koniecznie idź do lekarza, ja sobie odpuściłam i trzymało mnie 3 tyg :ico_szoking:
brzusio fajniutki, taki zgrabniutki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
super brzuszek :ico_oczko:
dzięki dziewczyny :-)

izuś_85, szkoda, że się nie udało pójść do zoo

izabelllla123, brzuszek super i faktycznie pokaźny, a mnie się wydawało, że mam duży :-D Minka też ok :-D
ide zaraz do kumpeli :ico_oczko: w odwiedziny do maleńkiego Dominiczka :ico_oczko: ma juz 10 dni :-D
:-) ja już się od 3 miesięcy przymierzam do odwiedzin Kubusia, synka mojej przyjaciółki, ale ciągle ta wyprawa jest odkładana :ico_noniewiem: A Maluszek rośnie...

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2011, 08:31

:ico_kawa:

inia1985, już 4 okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
lada chwila wszystkie się bedziemy dowiadywać kogo w brzuszku nosimy :ico_sorki:
ani sie nie obejrzymy jak będzie półmetek :-D

o 10.00 kolezanka przyprowadzi mi córcię :ico_oczko: to sie malutkie pobawią :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2011, 08:33

Pati85 napisał/a:
W ogole to chora jestem
zdrówka, koniecznie idź do lekarza, ja sobie odpuściłam i trzymało mnie 3 tyg
masz świętą rację Inia, leć Pati jak najszybciej do lakarza, ja sobie wmawiałam że to tylko przeziebienie i nie zwracałam na to uwagi, piłam herbatę z sokiem malinowym, a potem wyladowałam w szpitalu.....

lakarz przepisze ci dobry syrop i leki, po co sie masz męczyć...

:ico_kawa:

[ Dodano: 2011-03-14, 07:34 ]
brzuszek super i faktycznie pokaźny, a mnie się wydawało, że mam duży
kurcze własnie wydaje sie mi jakis za duży :ico_szoking: zobaczymy 23 na USG czy wszystko tam jest ok w środku po tym krwawieniu.....

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2011, 08:35

:-) ja już się od 3 miesięcy przymierzam do odwiedzin Kubusia, synka mojej przyjaciółki, ale ciągle ta wyprawa jest odkładana :ico_noniewiem: A Maluszek rośnie...
czasem tak bywa, teraz jest cieplej to wybierz sie do kolezanki- na pewno bedzie jej miło :ico_oczko:

Majka podchodzi do mnie i całuje cały czas :-D taka całuśna i przytulaśna się zrobiła od paru miesięcy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2011, 08:39

Majka podchodzi do mnie i całuje cały czas taka całuśna i przytulaśna się zrobiła od paru miesięcy
Z tego co piszesz widzę że twoja Majeczka jest prze słodziukim dzieckiem, kolazeńska, przytulaśna, całuśna, otwarta..... tylko pozazdrościć :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2011, 08:43

kurcze własnie wydaje sie mi jakis za duży :ico_szoking: zobaczymy 23 na USG czy wszystko tam jest ok w środku po tym krwawieniu.....
nie martw się rozmiarem brzuszka, ja też w poprzedniej ciaży miałam od razu brzuch widoczny, od 2 miesiaca nosiłam specjalne spodnie nie dlatego ze sie nie miesciłąm do starych a dlatego ze brzuch ciągle mnie bolał, twardniał, był napięty i jakby spuchnięty wiecznie, mineło dopiero koło 12 tygodnia
ale w tym okresie włąsnie był duży :ico_noniewiem: przez te wszytskie zmiany hormonalne w macicy tak mi sie wydaje :ico_noniewiem:

smarujcie dziewczyny brzuszki kremami na rozstępy albo mleczkiem nivea do suchej skóry :ico_oczko: tylko nie masujcie zbyt długo :ico_oczko:
garnier do skóry suchej też jest oki :-D
juz nawet nie o rozstępy chodzi, ale skóra mocno nawilżona mniej swędzi jak brzuch urosnie, ja sie drapałam jak głupia na końcóweczce, jednak rozstępy mi sie wyszły mimo ze mam predyspozycje, bo na pupie mam jeszcze ledwo widoczne ślady młodosci :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2011, 08:47

smarujcie dziewczyny brzuszki kremami na rozstępy albo mleczkiem nivea do suchej skóry tylko nie masujcie zbyt długo
mi mój gin powiedział że wieczorem po kązpieli i rano tak samo, nasmarować brzuszek oliwką w żelu..... kupiłam sobie z J&J i mam fajny nawilżony brzuszek bo tak jak mówisz swedział mnie strasznie............ a w pożniejszym okresie jak będę czuła że skóra jest bardzo napięta mam sobie ją delikatnie chwytac i przyszczypywać...... podobno zapobiega to rozstepą.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2011, 08:49

Z tego co piszesz widzę że twoja Majeczka jest prze słodziukim dzieckiem, kolazeńska, przytulaśna, całuśna, otwarta..... tylko pozazdrościć :ico_brawa_01:
oj tak, ale jest też zaczepna, od czasu do czasu rogi pokazuje, jak jej ktoś dokucza to nie patrzy leje po łbie i ciagnie za włosy :/
wszystko jest oki póki ktoś jej nie podpadnie :ico_oczko:

ja przeciwniczka bicia dzieci, wczoraj dałam jej klapsa bo pociągneła Julke za włosy do ziemii i puscici nie chciała :ico_szoking: wstyd mi było za nią jak cholera :ico_zly: a potem głupia miałam wyrzuty... tyle ze ona nic sobie z tego nie zrobiła, po pampie sie rozeszło i tyle...
tak czy siak, nie moge mojej słabosci wyładowywać na niej klapsem :ico_nienie:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2011, 08:53

ja przeciwniczka bicia dzieci
ja dokładnie tak samo, wolę wytłumaczyć
tyle ze ona nic sobie z tego nie zrobiła, po pampie sie rozeszło
pampers jest ekstra nie dośc że mam ma wyrzuty sumienia że dała klapsa, to dzieciak się śmieje bo nawet nie poczuł.... :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2011, 09:06

pampers jest ekstra nie dośc że mam ma wyrzuty sumienia że dała klapsa, to dzieciak się śmieje bo nawet nie poczuł.... :-D
dokładnie, a ja przez to poczułam sie jeszcze bardziej bezradna :ico_noniewiem:
bo popadłam w skrajność zeby puściła biedna Julke a ona jeszcze mi sie śmiała prosto w twarz :/
no ale juz sama nie wytrzymałam, mogłam jej tłumaczyć 5 minut zeby pusciła a Julka w tym czasie straciła by swoje loki :/ bo moja diablica targała ją z całej siły :ico_olaboga: ło matko... jak sie dzisiaj pobiją to je odseparuje do osobnych pokoi :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”