po wiadomo ze przytyjesz jak sie wraca do 2-3 tys kcal na dzien wiec mysle ze to nie z powodu diety 1000kcal tylko z powodu złego odzywiania po odstawieniu diety
Ja jestem na diecie 1200. Działa chudnę 1kg tygodniowo mniej więcej. Mam bardzo zróżnicowany jadłospis układany przez dietetyka. do tego ćwiczę co drugi dzień i śmigam na orbitreku. Zaczęłam właśnie 3 tydzień w czwartek i powiem Wam to działa! nie ciągnie mnie do słodkiego bo mam cukier w diecie w naturalnych zdrowych produktach. Czasem pojawiają się nawet kanapki z jakimiś powidłami :)
Joasiu chleb albo pełnoziarnisty albo graham. albo pieczywo chrupkie. Ja kupuje najczęściej pełnoziarnisty jest bardzo dobry na przemianę materii i jest sycący :) i taki mam podawany w jadłospisie przez dietetyka najczęściej :)
Na diecie 1000 kcal wiecznie chodziłam głodna. Jak postanowiłam się wziąć za siebie jadłam więcej, ale miałam zbilansowana dietę, ćwiczyłam w domu brzuszki, z ciężarkami i na skakance. Dodatkowo brałam tabletki Therm Line Forte. Dwie rano, dwie popołudniu. Schudłam szybko, a poza tym nie dopadł mnie efekt jojo. Nadal trzymam dietę, ćwiczenia zmieniłam teraz ze spalających tłuszcz na modelujące sylwetkę. W lato kupię moje pierwsze bikini.
Jak to głodna?? Znalazłam sobie gotową dietę - catering dietetyczny =http://www.oryginalneprzepisy.pl i własnie zastanawiałam się nad dietą 1000 kcal ale faktycznie może na początek podjąć się 1200 kcal?? żebym nie podjadała??
1000 kalorii? Ale czy jesteście najedzone? Wprowadzenie drastycznej diety na krótki okres czasu naprawdę nie ma sensu, to nie da efektu. Może i schudniecie, ale tak naprawdę po co? Przecież i tak szybko pojawi się efekt jojo. Zadaniem jest zmiana stylu życia. Wtedy to co zrobicie, będzie rzeczywiście miało sens.