moim jak wycieram koszyki papierem to tez tylko patrzą by coś skubnąć dla siebie

u mnie jest dokładnie to samo, szukaja tylko chwili ojej nieuwagi żeby coś poszarpać lub ukraść. Ale nie wiem co sie im ostatnio dzieje bo zaczęly się między sobą bić a maja dopiero 3 miesiace, jeden jest nadpobudliwy a 2 jakby zdominowanymoim jak wycieram koszyki papierem to tez tylko patrzą by coś skubnąć dla siebie ,muszę uważać jak trociny im wybieram do woreczka to tylko chwila i już któraś ciągnie by wziąć mi woreczek
własnie to mnie wystraszyło tym bardziej że ten który jest okladany piszczy strasznie.Nie zawsze to fajnie wyglądało bo czasem i futro latało
dziękuje bardzoIzabela super ciurki
podobno można spryskać je wtedy wodą z atomizerem i jest spokój ,ja tego nie muszę robić ,podobno dlatego że u mnie jest matka i dwie córeczki i dlatego tak "koty"nie drą ,ale też był czas ze tam skubną sie ale to trwa dosłownie chwilęże ten który jest okladany piszczy strasznie.
szkoda ...ale któregoś pięknego dnia zrobił sobie posłanie z rękawa nowej kurtki męża i tak się ich przyjaźń skończyła
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość