dziś maluch przeskoczył na 4 kwiatek więc stawiaminia1985, już 4 okienko
ja nie chcę wiedziećlada chwila wszystkie się bedziemy dowiadywać kogo w brzuszku nosimy
spokojnie, jest duży, ale to nie musi oznaczać, że coś jest nie tak, każdej kobiecie rośnie trochę inaczej, także nie masz się co niepokoićkurcze własnie wydaje sie mi jakis za duży zobaczymy 23 na USG czy wszystko tam jest ok w środku po tym krwawieniu.....
w tym tyg. planuję, obie zdrowe jesteśmy, to może w któreś popołudnie się wybierzemy. Prezent mam już kupiony, odkąd Kubuś się na świecie pojawił i tak leżyteraz jest cieplej to wybierz sie do kolezanki
super Moja teraz ma fazę na całowanie lalek, mamy nie chcetaka całuśna i przytulaśna się zrobiła od paru miesięcy
ja tylko nawilżam oliwką, później sobie kupię jakiś krem na rozstępy. W poprzedniej ciąży używałam taki: http://allegro.pl/pharmaceris-foliacti- ... 87179.html Trudno mi się wypowiedzieć czy dobry, bo na biodrach i tak rozstępy wyszły, ale też nie wiem jak bym wyglądała gdybym nic nie używała. Także tym razem też zamierzam sobie go kupićsmarujcie dziewczyny brzuszki kremami na rozstępy albo mleczkiem nivea do suchej skóry
Ja jeszcze nie uderzyłam ani razu Wiki, ale moja jest młodsza jednak od Twojej córci izuś_85, także jeszcze wszystko przede mną... Na razie staram jej się tłumaczyć, choć im bardziej jej czegoś zabraniam, tym bardziej ona chce to robić... w taki przekorny etap weszła.