a mnie jakos specjalnie do alkoholu nie ciagnie, nie mam smaczku w zasadzie na nic...od czasu do czasu na imprezch wiekszych napije sie Karmi jedynie, ale to tez tak te male, tylko dla towarzystwa

beti to jest proszek który się bierze bezpośrednio do buzi. Teraz już biorę tylko raz dziennie. Ale jak miałam problemy z twardniejacym brzuszkiem brałam dwie saszetki. Teraz biore jedna saszetke dziennie i nie mam problemów. Teraz kupiłam w DM z TAXOFIT Magnez z Vitamina C. Ale magnezu jest 350mg. I przy tym zostane. Na różnego rodzaju ostre bóle poleciła mi Pani doktor Paracetamol 1000mg w czopkach. Zalecanych jest dla ciężarnych właśnie zamiast tabletek. W aptece to samo i powiedział aptekarz.Joanna24 to Ty łykasz 600 mg. tego magnezu?
ha to podobnie jak ja i wcale nie uwazam , ze to za późno... duzo moich kolezanek teraz jest w ciąży albo dopiero po wakacjach planuja nastepne... tak więc myślę, że wcale nie jest to za poźno....Dominika urodziłam mając 30 i teraz drugiego misiaczka mająć 34
ja tyz - Hubert 30 a drugi synalec 34
o tak i do czereśni mniam mniam.....Aby do wiosny do grilla kiełbasek truskawek ze śmietana i ciepłego słoneczka
noc cos Ty, przeciez nie ma sprawybeti wybacz moje niedoczytanie, chyba brak zdjecia pierwszej pociechy mnie zmylil
bardzo wygodna forma, ja to mam kapsułki Magnetrans na recepte.beti to jest proszek który się bierze bezpośrednio do buzi
Amaretto bardzo lubie, pijam chetnie też...chwile niech zajrze do czarodziejskiej szafkibeti a Amaretto? Jakie likierki polecasz z ich półek? Bop ja też uwielbiam likierki i koktajle
no cos TY, gadasz, jak bys w ciązy byłaA mi się chce ogóreczków małosolnych i truskaweczek ze śmietana. :)
Mnie rano na zakupach tez chciało głowe urwać!!! Ale wziełam sie i zbuntowałam, kupiłam truskawy, spód biszkoptowy i zrobiłam tarete truskawkową. A co tam, u mnie juz latoI co kusicie baby przebrzydłe tym słonkiem i truskawkami jak u nas dziś zimno , szaro i ponuroEh też już czekam na ciepełko za oknem
nie przesadzaj kochana, bo ja własnie jestem po interesującym tygodniu w łózku. Masakra!! Jedz magnez i nospe!Od niedzieli strasznie mi brzuch napina, za duzo szaleję, dużo chodzę, noszę siaty i w ogóle widzę ze zaczyna mi sie organizm buntować!!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość