moja śpi teraz, ja sie lenię, obiad jakis tam mam, pomidorówka z wczoraj i może później ziemniaki zrobie z jajkiem zobaczę, słonko u nas wychodzi to moze z młodą pojde na spacerek, już dziś na zabawach bylyśmy i u kolezanki:)
zazdroszczę pogody no i spacerku u mnie zimno pochmurno no i mała chora jeszcze.
Ja troszkę lepiej się czuje ale katar jeszcze mam. ;) dziś mam dzień świra nie nadążam ze wszystkim mała ryczy a ja robię naleśniki i cięzko tak smarzyc z nią na rękach. od rana gotuje sprzątam piorę, już mam dość.
moja wyspała się i buszuje teraz w ogrodzie, maż ma przerwę i obiad dziś przywiózł ze sobą z pracy, żeberka w sosie BBQ, frytki, colesław i kilka paluszków kurczakowych w panierce polanych sosem karmelowym, pychotki:)
Gabi, umnie jutro będzie lało. Jutro tez sama od bladego świtu. A muszę recepty wziać na maleko dla dziecka i papmki kupić ciekawe jak pójdę z chorym dzieckiem, do przychodni w bakterie i zaraze. Mam problem.
moja spi od 20 miło tak sobie polezeć w spokoju
Pochwaliłam się za szybko . Mój P już ok jutro wraca do pracy, ale Oliwia aż wymiotuje tą wydzieliną jak kaszle , no i ja dziś wstałam z bólem gardła, a teraz mam gorączkę . Boję się o małego , bo jak zasypiał to brzydko zakaszlał 2x