buzok14, idż do lekarza i ze sobą i z małym.
Moja miała to samo i nadal ma kaszel. Boszz ale mi dziecko dało do wiwatu w nocy, nie wiem co jej było chyba ją pupa boli bo po antybiotyku ma buraczaną ((( ale nie dała mi cała noc spać wstała 0 22, zasnęła około 2 w nocy potem wstała o 5 rano umieram. Poprostu umieram (((((
hej hej, a my w centrum dziś byliśmy, mąż musiał mandat zapłacić no i po sklepach pobiegaliśmy, nakupowałam sobie polskiej wędliny takiego smaka miałam na kabanosy, krakowską itp:)
nareszcie szpital się odezwał i mam usg we wtorek:):):):):)zobacze moje maleństwo;)
elibell, wreszcie. Ja zaraz spadam recepty wziąć muszę czekać na kogoś bo nie mam jej z kim zostawić rano byłam ale koleja w rejestracji jak za komuny za mięsem. A ja musiałabym kartę wyjąć dziecka. O rany mówie wam padam nigdy jeszcze taka padnięta nie byłam nie spała w dzień w nocy też ja juz nie wiem jak sobie radzić. ;-( koszmar chodzę po ścianach już dizecko cierpi ja padam masakra`1
cyn_inspiration, melise jej podawaj, weź w aptece są w syropku specjalne dla dzieciaczków i ona spokojniejsza będzie i będzie spać i ty w końcu się wyśpisz