cześć dziewczynki
w końcu znalazłam natchnienie na wejście na kompa
na szczęście lekarka mi pomogła wczoraj i kazała kupić Hemorectal oraz maść Aesculan i jakoś tym razem A babka sprzedała
ważne,że zaczęło pomagać i jest dużo lepiej,na razie mam używać wszystkiego przez 5 dni i zobaczymy co dalej będzie
nie wiem czy jutro Hanię do pkola puszczę,bo dzisiaj jak drzemała to wstała z temp 37,4
nic jej na razie nie dawałam na zbicie bo nie ma takiej potrzeby,najwyżej na noc jej dam
ale nie zdziwię się jak się rozchoruje bo A od czwartku okropnie kaszle,smarka,gardło go zaczyna pobolewać i miał temp wczoraj i dzisiaj
na dodatek jeszcze ja smarkam
na obiadek zrobiłam dzisiaj bitki wołowe w sosie z czerwonego wina knora i mój był zachwycony takim obiadkiem-bardzo mu smakowało,nawet lepiej niż ostatnio golonka
wizytę sobie przełożyłam na 25 marca,tzn z A sobie tak uzgodniliśmy,bo skończy ciąć drzewo u faceta i weźmie kasę to od razu pojedziemy na jakieś zakupy przed wizytą,a te parę dni później mi nie zaszkodzi
w ogóle to wczoraj wieczorem tak mi się słodkiego chciało,że powiedziałam A niech idzie po jakieś cukierki czekoladowe bo będę zła
i poszedł,przyniósł 40 dag michałków białych i czekoladowych i wiecie co? Hania i A zdążyli po 2 zjeść a ja resztę
normalnie wstyd...
to tyle co u mnie,ale się rozpisałam
Mariola_Larose ja też bym się wypisała na twoim miejscu ze szpitala skoro nic nie robili a z szyjką wszystko ok
tylko zrób sobie te badania
markotka zdrówka dla mamy,w szpitalu na pewno będzie miała dobrą opiekę i szybko wróci do zdrowia
a jak się czuje?
Motylek22 dużo zdróka dla Filipka? dzisiaj już lepiej się czuje? a lekarz u mamy super się sprawdził
widać,że prawdziwy lekarz z niego i chce wam pomóc więc tylko się go teraz trzymać
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :ico_prezent:
Murchinson piękne tulipany
z jakiej to okazji dostałaś od męża? a brzuszek masz śliczny
NOWA super,że imprezka wam się udała