NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 mar 2011, 08:16

Blanka26, twoj synus juz ma 3 tygodnie :ico_szoking: ale ten czas szybko leci...
tabogucka, mozliwe, mozliwe... ale ja np mam tyle sluzu, ze tez przez majtki przechodzi, gin sprawdzal i to tylko sluz, nie wody...
Gwona, trzymamy kciuki :ico_sorki: :ico_sorki:

a ja musze z malymi jechac dzisiaj do lekarza, bo Pauline strasznie na raczce i pleckach wysypalo, a w przedszkolu dzieci choruja na szkarlatyne i rumien zakazny, wiec pewnie cos z tego zlapala :ico_olaboga:
a tak chcialam dzisiaj w domu zostac, umyc okna itd... no trudno... :ico_noniewiem:

tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

21 mar 2011, 08:39

Dzien dobry!!!

Jakas nie przytomna dzis jestem ...ale moze i lepiej bo jak ostatnio tak snieta bylam to i cisnienie miala niskie a ide dzis do poloznej :ico_sorki:
I wczoraj wyczytalam ze trzeba koniecznie zglosic jak puchnie np jedna noga!!! No mi tak puchnie(mimo ze ani sie juz nie przewrocilam ani specjalnie duzo nie chodze ) -wstaje i mam balon taki az za kostke( a wczesniej tylko przy palcach puchlo-bo pisza ze to zator i moze byc grozne :ico_szoking: pokarze dzis poloznej ale pewnie mnie oleje...i musze o tych wodach wspom niec ale i tak nic nie poradzi bo ona nie robi takiego badania -w najlepszym przypadku odesle mnie do szpitala :ico_szoking:

Awatar użytkownika
serniczka
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

21 mar 2011, 08:44

Wstawac Babeczki!!! :-D

agusia22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 mar 2011, 08:52

Blanka26, jak tylko bedziesz miala chwilke czasu to pochwal sie zdjeciami synka.
a ja musze z malymi jechac dzisiaj do lekarza, bo Pauline strasznie na raczce i pleckach wysypalo, a w przedszkolu dzieci choruja na szkarlatyne i rumien zakazny, wiec pewnie cos z tego zlapala :ico_olaboga:
o kurcze wspolczuje :ico_sorki: oby szybko minelo :ico_sorki:

Gwona, tez trzymam kciuki

tabogucka, tez mysle ze jest to mozliwe ale musialby to lekarz zobaczyc.

Aniaaa fajnie ze imprezka sie udala.

a ja dzis o 9.30 mam wizyte.

Awatar użytkownika
serniczka
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

21 mar 2011, 08:55

Agus22-trzyma kciuki za Wizyte;)

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 mar 2011, 09:39

agusia22, trzymam kciuki &&&

ja o 10.00 jade na miasto, zaniose mojemu ginowi wyniki z piatku, z badan ze szpitala i zobaczymy co wymysli... ale w zwiazku z tym, ze male sa chore i pewnie beda musialy siedziec w domu to nie bede mogla isc na ktg w tym tygodniu :ico_olaboga:
P. powiedzial, ze jutro pojedzie z nami do lekarza, zebym ja sie dzisiaj pieszo nie musiala meczyc, bo musialabym z malymi przejsc cale miasto, bo co mam do zalatwienia to na roznych koncach jest :ico_zly:

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 mar 2011, 09:56

czesc dziewczyny
u mnie piękne słoneczko,ja po śniadanku,małego zprowadziłam do przedszkola,i teraz kawusie pije,ja sie czuje dobrze ,chyba mi brzuch za nie długo pęknie jak nie urodzę :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Blanka26, super że wpadłas faktycznie potem juz niema na nic czasu dlatego ja korzystam z wolnych chwil jak moge :ico_sorki:
tabogucka, jak cie to niepokoi to sprawdz to może zapytaj gina czy połóżnej o ten śluz :ico_sorki:
NowaSejana, zdrówka dla dziewczynek,mój mały buł na urodzinkach w piatek i wrócił z chrypka wiec pewnie zabawa była udana,no i do dziś chryp,póki nie ma gorączki to jest ok.
serniczka, ja już dawno wstałam :ico_sorki:

No i mamy pierwszy dzień wiosny!!!!!

NowaSejana
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 mar 2011, 09:59

ja tez wczesnie rano wstaje :-D
i mam nadzieje, ze dziewczynki mnie nie zaraza :ico_szoking:
u mnie brzuch caly czas twardnieje, w nocy strasznie mnie bolal caly brzuch, a rano konkretnie mnie przeczyscilo i tyle, wiec to pewnie jelita byly :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

21 mar 2011, 10:07

Hej Wam...

my sie w koncu zebralismy wczoraj do lasu na spacer, choc mielismy bardziej ambitne plany, ale to i lepiej, bo nie uszlismy daleko jak mnie zaczal bolec brzuch, a mojego meza ta polamana noga :ico_haha_01: jak takie dwa emeryty sie toczylismy do auta..

Moj kuba ma dzisiaj duzo rysowania, bo ma tatuaze na zamowienie, wiec musial wczesniej wyjsc do pracy, My dopiero na sniadanie idziemy, bo sie przewalalismy w lozku, Gabriel sie chowa pod wanienka malej i mowi, ze jest zolwiem...

Sejana, jak sie ma dzieci w przedszkolu to przerabane jest z tymi chorobami, bedzie trzeba pozniej na te mlodsze uwazac, u Ciebie jak sie nagle cala trojka rozchoruje to w ogole szpital w domu...

Moj Kuba ma jutro urodziny, smial sie, ze moze sie mala zechce wtedy urodzic, ale nie sadze :ico_oczko:

wczoraj mnie taka zgaga na wieczor meczyla jak sie do lozka polozylam, ze bylam zalamana normalnie, myslalam, ze sie udusze tymi kwachami cholerka i skurcze mnie zaczely chwtac jak juz moj maz zasnal, chwilowego stresa zlapalam, ale zmienilam pozycje i przeszlo :-) troche sie zaniepokoilam, bo wczoraj te skurcze serio bolaly, ale... teraz to juz tak chyba po prostu bedzie...

ale tak czy siak, mialam sobie postanowic, zeby spakowac malej ciuszki na wyjscie, zeby moj maz pozniej nie szukal... dzisiaj juz mi sie nie chce :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 mar 2011, 10:08

NowaSejana, ja mało skurczy teraz odczuwam,tak jakby wszystko sie wyciszyło,no trudno,co ma byc to bedzie,tylko mała sie juz tak boleśnia rozpycha :ico_olaboga:

[ Dodano: 2011-03-21, 09:10 ]
Fintifluszka, mnie też męczy zgaga dziennie wieczorem,oj ciązko nawet zasnąc :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”