fajnie taki tytuł wygląda.zmieniłam tytuł moze to dziewczyny przekona
mnie też... powinny już być dziewczyny z listopada, ba nawet z grudniaale bardzo mnie zastanawia dlaczego nie ma totalnie nikogo z listopada, przeciez minelo juz troche czasu i teraz kobiety na grudzień dowiadują się o ciąży.
własnie wiesz co Izuś,pisałam wam ostatnio o swojej koleżance co niby ma rodzić w grudniu, byłam u niej w sobotę stwierdziała że miała ostatnią @ 27.02 i jest teraz w 3 tygodniu ciąży. Coś mnie to nie przekonuje, wiem sama po sobie ze mi dopiero pokazał test 2 kreski i wyszło z krwi przed samym okresem ze 2 dni. U niej minęło dopiero 18 dni a ta juz wie ze w ciąży jest. Jakoś w to nie wierzę. Następną @ ma mieć 30.03.chyba ze amsz na myśli 3 tygodnie po zapłodnieniu?
to jest wtedy 5 tydzien ciazy i beta powinna bez problemu wykryć ciaze
no dziwne moze była u wróżkiwłasnie wiesz co Izuś,pisałam wam ostatnio o swojej koleżance co niby ma rodzić w grudniu, byłam u niej w sobotę stwierdziała że miała ostatnią @ 27.02 i jest teraz w 3 tygodniu ciąży. Coś mnie to nie przekonuje, wiem sama po sobie ze mi dopiero pokazał test 2 kreski i wyszło z krwi przed samym okresem ze 2 dni. U niej minęło dopiero 18 dni a ta juz wie ze w ciąży jest. Jakoś w to nie wierzę. Następną @ ma mieć 30.03.
no chyba wcześnie jeszcze, chociaz niektórym udaje sie podejrzeć jakoś w 13 tygodniu może coś tam widac bedzieCiekawa jestm czy jutro uda sie podejrzec płeć
gratulacjeA i stawiam olbrzymiego za mojego małego olbrzyma w brzuszku i 12 tydzień.
dziekuje za troske, to milePati85, juz się o Ciebie martwiłyśmy
ok, poprawie sie, a wizyte mam 08.04 juz nie moge sie doczekacPati85 zajrzyj chociaz wieczorkiem, skoro pogoda cię nam zabiera
kiedy mas zwizytę?
dokladnie fajnie brzmi ten tytulwiecie co, odzewu ze strony dziewczyn nie ma duzego, wiec zrobie temat "Jesień" i niech dziewczyny pisza jeśli chcą, i niech czują sie zaproszone bedzie nam miło jak bedą zaglądać
no koniecznie musisz sie pochwaliczapomniałam wam powiedziec ze tuniczke Majci skończyłam
musze ja dokąłdniej pozszywać, wyprać i wam pokaze
nie wiem wydaje mi sie, ze jest jeszcze za wczesnie, ja dowiedzialam sie w 16 tygodniu, lekarz powiedzial, ze na 90 % chlopiec, a potem w 20 tygodniu bylam w Polsce i poszlam do gina i juz potwierdzil, ze chlopak, jajeczka pokazalCiekawa jestm czy jutro uda sie podejrzec płeć
mój lekarz ma USG 4D jako jedyny w Bielsku, swietny lekarz z poczuciem humoru. Powiem nawet szczerze że uwielbiam do niego chodzić.izabelllla123, a masz usg 3D? albo takie nowoczesniejsze 2D?
czekamy niecierpliwiemusze ja dokąłdniej pozszywać, wyprać i wam pokaze
prawdopodobniemoze była u wróżki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość