beznickaona89, oby to jednak nie było nic powaznego! Na szczęście PCOS da się leczyć!
Powodzenia życzę! Na pewno jeszcze się doczekacie Dzidziusia! Albo i niejednego
a byla u lekarza?że moja najmłodsza siostra (we wrześniu będzie miec 15 lat) nie ma okresu
wiesz jak bedziesz u lekarza to moze porozmawiaj z nim na temat siostry i on ci powie czy ma przyjsc czy nie ale mysle ze niebawem powinna dostac @. Jeszcze nie była ale już myślałam, żeby się z nią wybrac tylko nie wiem czy już, czy jeszcze poczekac, rozwija się prawidłowo a w klasie nie wszystkie dziewczyny jeszcze mają...
dokładnie... porobisz badania i będziesz wiedziała co i jak...... teraz tylko stosuj sie do zaleceń lekarza i wszytsko bedzie dobrze.22. Rozmwaiałam o tym z lekarzem i dlatego mam iśc do szpitala na badania... chce zrobic mi wszystko co jest możliwe żeby wiedziec na czym stoje. Jeszcze nie była ale już myślałam, żeby się z nią wybrac tylko nie wiem czy już, czy jeszcze poczekac, rozwija się prawidłowo a w klasie nie wszystkie dziewczyny jeszcze mają...
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość