co do klopsików na cycu czy butelce, to włąśnie z biologicznego punktu widzenia to na cycu są dzieci większe bo maamusie jedzą więcej produktów wartościowych, tłuszczowych itp, oczywiście zależnie od tego co dzieco przyswaja, a mleko modyfikowane ma cały czas te same składniki, niezmienne jedynie ilość łyżek na butelkę się zmienia z wiekiem dzieciątka!!!
bo maamusie jedzą więcej produktów wartościowych, tłuszczowych itp
oj ja od początku jestem na ścisłej diecie, i mój pokarm tam za bardzo odżywczy nie jest , ale dokarmiam go nutramigenem, bo doktorka kazała, bo to mały alergik
buzok14, no owszem są i wyjątki jak Ty kochana, ale znam wiele kobiet które nie pilnuje nawet zakazu frytek, kapusty, cebuli itp it, więc jedzą wszystko, i dzieci są wagowo większe bo otrzymują wszystkie składniki odżywcze i te zdrowe i te mniej zdrowe/
Moja zasnęła jakiś cód. Ja robię krupnik bo wszystko inne mi się przejadło i jej też jak to dobrze, chwilkę odpocząć :)))))))))))))) w nocy znowu miałam przeboje durna jestem,bo załozyłam jej tetrowa pieluchę mówię zanim zaśnie to jej zmnienie a guzik zasęłyśmy obudziła się zasikana ale szybko usnęła przebrałam ją i było ok :)
Oj ja jak karmiłam to też nic praktycznie nie jadłam. Na koniec karmienia jadłam tylko suchą bułkę. Co się okazało mała jest alergiczką. Pije bebilon pepti nie może jeść nic z glutenem bo zaraz ma kupki ze śluzem
Ja robię krupnik
Ale bym zjadała taki krupniczek, chyba jutro i ja sobie ugotuję
martaraz, kiepsko masz, jak na gluten ma uczulenie, ale z wiekiem na pewno minie. Moja nutramigen pije. Po nim miała zielone kupy. Teraz wiecej je to różnie jest, ale raz to się aż wystraszyłam.