Muszę do 17 czekać na powrót mamy z pracy a potem czeka mnie wycieczka po aptekach w poszukiwaniu nutramigenu, jak nie znajdę to nie wiem, co zrobię będę musiała czekać do pon isć do pediatry i dowiedzieć się co dalej.
o jak miło, ze ktoś się interesuje
samopoczucie minimalnie lepiej, tylko ten ból zęba ciągle jest...znaczy teraz to już nie ząb tylko tak nad zębem boli
mam nadzieje, ze w końcu kiedyś przestanie
askra, ALE moja jada w nocy ostatnio rano 1 2 razy zje kasze w noby bywa, ze głodna a ja ani grama nie mam. Wogle wysypało ją wygląda tragicznie ((( liszaj na liszaju i muszę zrezygnować z wielu produktów które jadła i znowu widzieć po czym to może być. Pupa lepiej ale jeszcze dokucza . nie wiem już co robić katar wodnisty istny koszmar jakiś
askra, nie tylko 2 puszki. Zalezy od dnia jaki ma jessica raz zje 1, dwa razy innym razem tylko kasze chce. A teraz zakatarzona to nie wiele je. Nie wiem co bym zrobiła jak by to wycofali, przecież nie dała bym zwykłego.
[ Dodano: 2011-03-25, 20:10 ] Macie jakieś pomysły, co można kupić 2 latce na urodziny? z rowerka zrezygnowałam, i nie mam pojęcia co kupić
Ania od jakiegoś czasu po wioskach chodzi obraz Matki Boskiej po kolei po domach i okazało się że nie jutro tylko już dziś przyszła na nas kolej, więc już dziś się pomodliliśmy a jutro o 17 oddajemy Go do sąsiadów. Taki dziwny zwyczaj, niektórzy uważają go za ok, inni że to bez sensu .