cały czas szukam :) tylko ceny przerażają.. ;pto zrób jak uważasz, może jeszcze znajdziesz jakiś innymam do 25kg, ale on jest mniej bezpieczny.. poza tym nie posiada testu ADAC ;/
mi niestety wychodza placki ale z torebki, ostatnio robilam karpatke i byla pyyycha, jutro moze tez cos z torebki zrobie bo mamy miec gosci. a takie normalne placki z przepisow to zawsze, ale to zawsze zakalce mi wychodza, nie wiem co ja robie nie tak ale juz mam dosc probowania i przeszlam na te wlasnie torebkoweja piekę placek, bo jak przyjadą to nie mam nic do kawy
no to witam w klubie w Emi to chyba diabeł wstąpiłz naszego Dawida to zlosnik nad zlosnikami jest, albo jeszcze ten bunt daje o sobie znac,
Ooo.. bardzo fajny :) i dobra ocena w testach :) muszę przymierzyć Antka:)niktusia, tez ostatnio przez zakup fotelika przechodziłam i kupilismy taki
http://allegro.pl/recaro-...1516086847.html
tylko w sklepie oczywiście cena niższa
My jesteśmy bardzo zadowoleni a Emilce tez się podoba bo z chęcią wsiada. Wsadza się ją super. Tam jest jeszcze w środku taka wkładka dla mniejszych dzieci ale my ją Emi wyciągnęliśmy.Asia, jesteście z niego zadowoleni? Emilka się w nim nie topi?
mielismy na początku tańszy kupic ale jak zobaczyliśmy jakośc wykonania tego fotelika i tak jak piszesz to oceny ma super to sie nie zastanawialiśmy i kupiliśmy go.Ooo.. bardzo fajny :) i dobra ocena w testach :) muszę przymierzyć Antka:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość