Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

26 mar 2011, 18:39

właśnie widziałam filmik montażu, super prosto :) odwiedzamy sklep i..chyba się kupi:)
no to widziałaś że łatwizna a co do fotelika to polecam :-)
jakie macie plany na sobotę?
my jesteśmy u teściów i własnie z kulkowej zabawy wróciliśmy wiec mała dzisiaj chyba wcześnie padnie
u nas śnieg pada
tutaj śnieg z deszczem

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

26 mar 2011, 20:55

hej hej
u nas juz maly w swoim doroslym lozeczku spi. kosztowalo mnie to 50 min :-D :ico_szoking: :-D :ico_brawa_01:
po prostu usiadlam sobie na krzeselku obok niego i jak sie podnosil to go od razu kladlam na nowo i przykrywalam, nic sie nie odzywalam, po 50 min skapitulowal, uznal chyba ze nie ma sensu wstawac i zasnal :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a lozeczko jest suuuper, strasznie jestem zadowolona :-D
teraz maz piwkuje z moim bratem a ja wcinam popcorn serowy :-D ale oczy mi sie juz kleja, zwlaszcza ze nie wiadomo kiedy maly wstanie, a pewnie w nocy sie obudzi :ico_noniewiem:

dobrej nocki :-)

Awatar użytkownika
Ragazza555

27 mar 2011, 10:17

hej witam w niedziele z mała :ico_kawa:

My jestesmy nadal u teściów. Mała wczoraj przed 20 padł i dzisiaj wstała po 5 ale poszła do dziadków się bawić a ja do 9 czyli 10 nowego czasu pospałam. :-)

Miłego dnia wszystkim :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 mar 2011, 10:23

witam :)

my wczoraj też piwkowaliśmy, Szymek się bawił z kuzynką, w sumie zasnął ok 22 i wstał po 8 , ale widać,że jest niewyspany, bo wymyśla i marudzi,
po południu skoczymy do teściów na kawę,

miłej niedzieli! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jedwabna

27 mar 2011, 16:28

hej hej
my mielismy koszmarna nocke
maly co prawda pieknie usnal jak wam pisalam ale obudzil sie kolo 23 i do 3 w nocy nie chcial wogole spac. normalnie ile ja sie nachodzilam, naprosilam, usiedzialam kolo niego i nic. nie plakal ani nie wstawal, po prostu lezal i nie spal bita godzine, jak po godzinie chcialam wyjsc z pokoju to od razu wstawal na rowne nogi. :ico_olaboga: ale mysle sobie ze juz jestem tak spiaca i zmarznieta ze ide do lozka i z lozka caly czas wolalismy na zmiane z Ł zeby poszedl do swojego lozka sie polozyc. w koncu chyba po godzinie sam, bez niczyjej pomocy poszedl sie polozyc w swoim lozku i zasnal, spal do 8 ale i tak dzisiaj maz pojechal wlasnie na wies z malym to mu w samochodzie spal, widac ze nie wyspany jest strasznie, a my razem z nim ale co mozna zrobic??chyba nic i tylko przecekac ten okres :ico_placzek: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

28 mar 2011, 08:35

witam z poranna :ico_kawa: :ico_kawa:

Milenka chyba sie nie przestawiła na nowy czas bo spi jak zabita :-D :-D

weekendzik zleciał nawet nie wiem kiedy..bylismy w Tarnowie u znajomych i u rodziców na objadku oraz u siostry P na kawce- no i przkeazali nam radosna nowinę bedą miec dzidusia :-D :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 mar 2011, 10:22

witam :)

nam też szybko i przyjemnie zleciał weekend,

dziś byliśmy już na małych zakupach, ale jeszcze zimno jest,

mąż pojechał z moim ojcem do Poznania na komisję lekarska,

obiad mam od wczoraj,

jedwabna jak tam dzisiejsza nocka?

miłego dnia! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jedwabna

28 mar 2011, 14:51

hej hej
jak tam dzisiejsza nocka?
nawet spoko, chociaz najgorsze bylo zasypianie, nie siedzialam z nim juz dlugo bo to i tak bez sensu, posiedzialam 50 min i wyszlam z pokojum, a on za mna no i znowu wolalismy z mezem na zmiane i chodzilismy do niego, jak tylko krzyknelismy na niego to sam od razu lecial do lozka i koldre naciagal na siebie, ale suma sumarum zasnal dopiero o 22 wiec 3h po polozeniu spac. ciesze sie tylko z tego ze jak juz usnal to spal do 9 rano i przespal slicznie cala nocke. ciekawe jak dzisiaj bedzie, a dzisiaj jestem bez meza :ico_olaboga: :ico_chory:

bylam dzisiaj na miescie, zalozylam sobie nowe konto w banku, zlozylam cv pod moj kierunek jeszcze w jedno miejsce i dowiedzialam sie ze nie mam szans na prace w swoim zawodzie...suuuper. az mi sie cos robi jak sobie pomysle ze tyle lat studiowania i wyrzeczen a ja co najwyzej to moge do sklepu isc :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

no i zlozylam do sklepu z zabawkami i ubrankami dzieciecymi, tam jest chyba fajna ekipa, znosne godziny pracy wiec jak mnie przyjma to zrezygnuje z tej roboty na rzecz pracy w sklepie, ale to i tak do duuupy :ico_puknij: :ico_zly:

ide zjesc cos i troche odpoczac bo zaraz mi nogi do d..y wejda :ico_placzek:

Awatar użytkownika
graz1974
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

28 mar 2011, 16:47

Dziś miałam iść do lekarza... pojechałam i .... w recepcji poinformowali mnie, że lekarz jest chory i próbowali do mnie dzwonić, ale nie znaleźli numeru Ale się wściekłam... całe szczęście, że zdążyłam na autobus powrotny, bo następny za 3 godziny bym miałam. Poszłam od razu do pracy. Dziś znów dostawa, znów metkowanie... itd,
Dzieci zostały z babcią od 8.00 do 16.00. Dała radę. Dziś były grzeczniutkie.
No i muszę pochwalić Szymusia, że on cały dzień bez pampersów chodzi, ubrany jest w spodnie...niestety nadal bez majtek, bo nie chce... i jak chce, to sam ściąga spodnie i się załatwia i sam ubiera.
Nadal walczymy z kupką. Ale mama mi powiedziała, że jak dziś po drzemce się obudził, to sam ściągnął pampersa i poleciał na nocnik zrobić siusiu, a pampers leżał na podłodze zwinięty z kupą .... czyli drażniła go. Pewnie potrzebuje jeszcze trochę czasu, aż sam siądzie i zrobi kupkę. Jednak, faktycznie nic na siłę

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 mar 2011, 21:25

witam wieczorkiem :)

Szymek zasnął dopiero o 21.20, mąż akurat do pracy wychodził, a mały zaczął płakać, no i kaszel się uaktywnił :ico_zly: , już się boję co będzie w nocy, ale zaraz jeszcze go posmaruje pulmex baby,
ale suma sumarum zasnal dopiero o 22 wiec 3h po polozeniu spac. ciesze sie tylko z tego ze jak juz usnal to spal do 9 rano :
a może on nie był jeszcze śpiący :ico_noniewiem: , zresztą na pewno się przyzwyczai,

zlozylam cv pod moj kierunek jeszcze w jedno miejsce i dowiedzialam sie ze nie mam szans na prace w swoim zawodzie...suuuper. az mi sie cos robi jak sobie pomysle ze tyle lat studiowania i wyrzeczen a ja co najwyzej to moge do sklepu isc :
ja też nie mam na razie szans dostania pracy w swoim zawodzie, chętnie bym zrobiła jakiś dodatkowy fach, podyplomówkę, ale jakoś mi brak czasu no i kasy
no i zlozylam do sklepu z zabawkami i ubrankami dzieciecymi, tam jest chyba fajna ekipa, znosne godziny pracy wiec jak mnie przyjma to zrezygnuje z tej roboty na rzecz pracy w sklepie, ale to i tak do duuupy :ico_puknij: :ico_zly:
:
, ,
ale dostałaś pracę w przedszkolu tak? bo już się pogubiłam :ico_noniewiem:

graz dla Szymka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja muszę też mojego synka pochwalić, bo mimo, że chodzi w pieluszce to od 4 dni robi kupę i siku na nocnik :ico_brawa_01: , mokra pielucha mu przeszkadzała no i teraz woła :ico_brawa_01: ,

zmykam spać, dobranoc :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”