Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

30 mar 2011, 13:07

Z tych nudów to już mi się w ogóle nic nie chce!
Skąd ja to znam, ech....

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2011, 13:18

Koroneczko ale ja się trochę znieczuliłam emlą, na żywca bym nie pojechała :ico_oczko: nogi to luzik, ale bikini jednak boli, chociaż jak byłam na wosku kiedyś, to bolało dużo mniej.

Ja dzisiaj nic nie gotuję, bo mąż nie zrobił zakupów, więc pewnie z naszego ulubionego baru mlecznego coś przywiezie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 mar 2011, 13:20

więc pewnie z naszego ulubionego baru mlecznego coś przywiezie :ico_oczko:
Cudza kuchnia lepiej smakuje :-) :-)
Ja robię ogórkową na żołądkach :-)

Awatar użytkownika
Mariola_Larose
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 mar 2011, 13:21

Hej Dziewczynki :-)
Lekarz na te wyniki nic nie mówił dał mi tylko to żelazo 2x1 nospe 3x1 magnez 2x1 i powiedział że cieniutko wyszły :-D
wyniki mi wyszły takie :
WBC 17,9 przy normie (4.3-10.0)
RBC 3.23 (4.00-5.20)
HGB 10.0 (12.0-16.0)
HCT 30.8 (36.0-46.0)
PLT 131 (150-400)

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2011, 13:21

czy u Was też jest tak gorąco? Ja mam pootwierane prawie wszystkie okna i czuję jakby lato było :-D tyle, że my na IV piętrze i okna od południa, więc grzeje podwójnie :ico_oczko: latem to mamy niezłą saunę :ico_noniewiem: w tym roku musimy klimatyzator kupić, bo Krzysiu się nam uparuje.

Dziewczyna jednego z pracowników mojego męża urodziła 2 dni temu maleńkiego chłopca, waży niecałe 2kg, termin miała na początek maja. Już wcześniej leżała w szpitalu na podtrzymaniu. Malutki jest na szczęście zdrowy, jedynie z żółtaczką walczy.

patrycja_g
Śmigam już bez trzymanki po forumku

30 mar 2011, 13:23

markotka, tego drugiego nie dostalam, a po tym fenoterolu faktycznie trzesa sie rece, zauwazylam dopiero po porannej tabletce

Ja Wam naprawde wspolczuje tego lezenia. Dopiero teraz wiem co to znaczy a leze dopiero pierwszy dzien a nawet powiedziec mozna ze pol, porazka. Jeszcze u mamy siedze to teraz nic mi nie da zrobic po wczorajszej wizycie. Dobrze ze chociaz w tym szpitalu nie musze siedziec bo tak moge od czasu do czasu na kompa zajrzec itp a w szpitalu to chyba katastrofa totalna

Wiola, dzieki :-) no Ty tez masz szanse sie przekonac czy w szpitalu w Wielkanoc jajka na sniadanie daja :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

30 mar 2011, 13:28

witam
w domku posprzątane,obiad zrobiony to można teraz odpocząć :-)
Hania w pkolu,mąż ją odbierze jak będzie wracał z pracy :ico_oczko:
pościel wywiesiłam dzisiaj na te piękne słoneczko i niech się wietrzy,pranie też się suszy na podwórku,jeszcze tylko jedno się pierze :-)
obiad na jutro też zrobiony,więc będę mogła spokojnie do koleżanki jutro pojechać :ico_brawa_01: a dzisiaj ona do mnie wpadnie przed 17 :-D

patrycja_g współczuję leżenia i mam nadzieję,że skurcze przeszły :ico_sorki: to chyba ty pierwsza będziesz która z nas urodzi skoro CC ma być 19 kwietnia :-D

Motylek22 śliczne zdjęcie Filipka w podpisie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: opowiedz potem jak u położnej było :-) pokaż łóżko dla Filipka :ico_sorki:

emilia7895 dobrze,że nocka była dzisiaj lepsza :-) równie dobrze na noc można się napić ciepłego mleka z miodkiem :ico_oczko:

co do tych placów zabaw to tu na wiosce nie ma,ale na podwórku A Hani zrobił piaskownicę i ma huśtawkę to dajemy radę :-D
a jak jadę do mamy czy koleżanki to są 2 fajne place zabaw,jeden przed blokiem koleżanki a drugi ogrodzony w parku to mamy gdzie chodzić :-)

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 mar 2011, 13:28

Koroneczka lubię i ogórkową i żołądki :-D w jaki sposób robisz ogórkową? ja ścieram ogórki na tarce na dużych oczkach i ziemniaki daję w kostę, moja teściowa ogórki kroi w kostkę a ziemniaki daje osobno w miseczne-takie pure, dziwnie mi ta jej zupa smakuje :ico_oczko:

Mariola krwinki białe masz podwyższone (WBC), czerwone i hemoglobina za niskie.

[ Dodano: Sro 30 Mar, 11 13:34 ]
Patrycja Isoptin łagodzi skutki uboczne Fenoterolu, może lekarz nie dał Ci ze względu na małą dawkę Fenoterolu. U mnie z tymi rękawi było śmiesznie, takie dziwne uczucie, ale nie odczuwałam tego jakoś negatywnie :-D teraz już się przyzwyczaiłam i nawet nie zwracam na to uwagi. Koleżanka brała końską dawkę w ciąży, to ręce tak jej się trzęsły, że nie była w stanie szklanki utrzymać :ico_szoking: A z leżeniem masakra, ale też da się przyzwyczaić :ico_oczko: pierwsze dni najgorsze, ale Tobie już tak dużo nie zostało :ico_oczko:

Ania nie ma nic lepszego jak własne podwórko :-D jak z rodzicami mieszkaliśmy jeszcze przed ich rozwodem, to też mieliśmy dom z ogródkiem, super było, mile wspominam te czasy :-D

patrycja_g

30 mar 2011, 13:34

markotka, to faktycznie malutki ten malutki :ico_oczko: oby szybko doszli oboje do siebie a dzidzius przybieral dobrze na wadze
a zupa tesciowej rzeczywiscie jakas dziwna, ja robie tak samo jak Ty, a gniecionych kartofli w zupie nie lubie bo sie taka papka z tego robi

aniawlkp86, dziekuje
to chyba ty pierwsza będziesz która z nas urodzi
wcale mnie nie cieszy ze zostane kwietniowka :ico_oczko:

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

30 mar 2011, 13:35

Markotka u mnie tez tak cieplutko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dobrze, że synek koleżanki zdrowy mimo tak małej wagi. Wiesz ze mną na sali leżała dziewczyna 20 lat w 29tc i wg. usg maleństwo ważyło 800g. No ale mamusi nie dbała o siebie i tak naprawdę nie interesowało ją dziecko tylko chłopak czy przyjdzie czy nie.

Mariola_Larose to łykaj to żelazo i za jakiś czas zrób badania to zobaczysz czy coś pomogło. No i tak jak pisał Motylek odpowiednia dieta bo witaminy w tabletce to nie to samo i nie wystarczą.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”