Ale u wszystkich nie poskutkowala? bo ja raczej kogo znam i byl na tej diecie to efekty sa rewelacyjne z tym ze zwykle wszyscy ta diete psuja tym ze nie ciagna jej do samego konca tak jak powinni i efekt jojo jest sama tez z tych ktorzy tak ni grzecznie zrobiliBardzo polecana jest dieta Ducana, ktora np. u moich kolezanek nie sprawdzila sie w ogole
A tu masz racje tylko ze troszke bywa z nas leniwe spoleczenstwo i brak nam cierpliwosci na doczekanie sie szybkich efektow:ico_oczko: i dlatego szukamy jak mozemy co by tylko szybciej zadzialaloMoim zdaniem to po prostu i ruch i zbilansowana, nisko tłuszczowa dieta. Po prostu trzeba zdrowo żyć. Suplementy są niezbędne podczas zrzucania naszych kilogramów, gdyż często popełniamy wtedy błedy żywieniowe.
No ja mysle ze to wszystko wlasnie indywidualna sprawa ale wszyscy jestesmy jednego zdania Dieta i cwiczenia to podstawaWsypuję się jedną łyżeczkę do do 250 ml wody i raz dziennie taką szklankę należy wypić. To jedyny wspomagacz, który na mnie zadziałał. Ma się dzięki niemu więcej energii, powoduje, że nie ma się takiej ochoty na jedzenie, no i faktycznie efekty są o wiele lepsze niż przy samym trzymaniu diety.
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości