mam złe przeczucia
kochana na razie niczym się nie przejmuj bo szkodzi nie tylko Tobie ale i dziecku!!! Moze to tylko złe i nieprawdziwe przeczucia?....
A co do facetów t mój mąz nigdy nie dał mi powodów , zeby go o cos posądzac ale i tak jestem ostrożna i dzwonię do niego jak go dłużej nie ma i mówię mu, że się martwię o niego itpbo duzo to trzeba , zeby jakas zawróciła chłopu w głowie? oj naprawde niewiele.... znam rózne przypadki i az dziw bierze, że dla takiego kogos taki fajny facet zostawił moja kolezankę, ale jak się później okazało chodziło tylko o sex ( ona pokazywala mu przeróżne figury

[ Dodano: 2011-03-31, 19:25 ]
wg mnie to najlepszy sposób i ja tez zawsze pytam prosto z mostu i nie czaję się z niczym co mnie niepokoi i denerwuje, chociaz powiem wam, że kiedys nonono..... sie nie na żarty na mojego M i nie byłam w stanie mu o tym powiedziec bo jak zaczynałam z nim rozmawiac to mnie nerwy ponosiły i krzuyczalam i zaczynałam płakac więc postanowiłam napisac list. No i i jak napisałam to wyszło mi tego 6 kartek kancelaryjnych, ale pisalam o wszystkim co mnie boli, co razi i co wkur.... i wogóle o wszystkim wszystkim.. a na końcu podpisałam sie KOCHAJACA CIĘ MOCNO ŻONA no i poskutkowałao na długo.... choc teraz cos zaczyna walić mu na dekiel ale staram się sprowadzac go do pioonu i jakos to lagodzic , bo wiadomo nie ma ludzi bez wad.Malinkax33 słuchaj, a nie możesz po prostu powiedziec mu, że Cie ten sms wkurzył z lekka? I że chesz konkretnie wiedziec o co chodziło, bo się denerwujesz i dzidzia w brzuchu niespokojna