czesc
Magda ja od kilku dni bez czapeczki wychodze z Olafem i w bluzie tez oczywiscie hehe
tylko my zadnego spiworka nie mamy. kocyka tez nie uzywam.
a wczoraj jak wyszlam z malym na rekach bez tej czapki to sasiadka byla w szoku. hehe ze czapki nie ma, az ja dreszcze przelecialy hehe
ale to normalna reakcja niestety
wiele dzieci duzo starszych. nawet w wieku leona . maja czapke obowiazkowo. i to nawet zimowe jeszcze. i koniecznie na uszy oczywiscie
a jest tak przyjemnie . slonecznie. ze nawet kurtka zbedna. ale leon ma krotki rekaw i cienka jeansowke. a i tak najlzej w Pkolu sie wydaje ubrany...
ciezko ludziom to zrozumiec..
sasiadka ma tygodniowe malenstwo. i wczoraj z nia rozmawialam. boi sie wyjsc z nim na spacer!! w taka pogode piekna
i mowila ze jak zobaczyla moje dziecko w zimie na zewnatrz to byla w szoku
czyli co? w zimie siedzimy w domu??
no ale przewrazliwiona jest dziewczyna. a ma dopiero 18lat
w domu trzyma go poubieranego w skarpetki spioszki. wlozonego do rozka i okrytego kocem albo dwoma..
probowalam jej to wyperswadowac. ale to ona jest matka i to ona ma schize.. moze jej przejdzie. hmm
a i pokazala swoj brzuch nam. cos strasznego. strasznie mi jej zal
taka mlodziutka.. a rozstepy ma tak paskudne ze nigdy brzucha nie pokaze. wlasciwie caly brzuch to jeden wielki rozstep..
ale to pewnie dziedziczne bo jej mama ma to samo
sutki ma juz tez sponiewierane i bolace...
wspolczuje jej!!!
ale dzieciatko takie fajne i ladniutkie (jak na noworodka ) hihi
Madzia b fajna mata! my swoja wreszcie odnalezlismy hehe bo zapomnialam ze 2 lata temu pozyczylam kolezance... ale moge ja odebrac w kazdej chwili
nasza jest z mothercare z kubusiem puchatkiem
taka bez rewelacji. dostalismy ja w prezencie wiec nie wybrzydzam hehe
ale sadze ze olafkowi sie spodoba..
dziekuje za uznanie naszych zdjec
robimy je nawzajem
jesli jestem na nich ja to zasluga meza
jesli leon lub adam to glownie ja
b lubie fotografowac ale niestety jakosc zdjec to glownie sprawa dobrego aparatu a nie naszego profesjnalizmu hehe
ale od czegos trzeba zaczac
a dodatkowo lelus taki fotogeniczny ze ladne wychodza
wlasnie musze mu zrobic dzis fotke w nowej fryzurce.. wyglada jak chlopczyk juz hehe
ale bedziemy znow zapuszczac.. chcuelismy sie tych zniszczonych i cienkich pozbyc hihi
kruszynka ksiegowa wyraznie nie sprzyja twojemu macirzynstwu. ehhh ale z prawem nie wygra. chocby chciala hehe takze ty masz przewage a ona tylko nerwy sobie nadszarpnie hehe
wlasne zaproszenia to fajny pomysl
my robiliscie takie na swoj slub
ze swoim zdjeciem
wymyslilas cos?
spadlam z nieba swietne fotki. taka mlodziutka jestes. a krotka fruzurka pasowalaby ci napewno.
ja lubie krotkie .. ale juz mi sie znudzily
a nie lubie dluzszych niz do ramion...
Miluska wydajesz sie taka odwazna i przebojowa dziewczyna sadzac po fotkach. choc obecnie dosc grzecznie jak na ciebie hiih
wplyw macierzynstwa? hi
Magda wysle ci priva moje dane. mam skypa maila gg knto na NK i Fb
hehe
Miluska ja moge ci doradzic jedynie picie duzej ilosci wody
ponoc bawarka (herb z mlekiem) i karmi rowniez pomagaja
probuj wszystkiego
plus czeste przystawianie i sadze ze sie uda. napewno!
powodzenia
[ Dodano: 2011-04-01, 13:32 ]
karmiac piersiaa niezle oszczedzamy heh;)
zdrowo tanio i naturalnie :))
kupuję w biedronce bo haha tam najtaniej (w końcu sklep dla biednych hahaha)
dla biednych? hehe no kiedys bylo takie podejscie moze..
ale sa tam produkty ktorych nie mozna znalezc w innym marketach. i dlatego ja lubie tam robic zakupy
ale tylko czesciowe. bo wszystkiego nie da sie tam kupic
podobnie jak w lidlu
a ze mieszkam w malym miescie to u nas hipermarketow nie ma
wlasciwie wiekszych od biedronki lidla nivexu...