Witaj kochane
Strasznie się za wami z tęskniłam, miałam strasznie dużo na głowie i nie miałam jak wpaść na forum. Jasio zdrowy juz stoi i chodzi przy meblach pełno go wszędzie zaczyna nam mówić mama tata baba i powtarza sylaby aaaa bbbb cccc

rośnie. Ja byłam teraz na szkoleniu 3 dniowym i muszę wam sie pochwalić że zostałam DORADZĄ CHUSTOWYM z certyfikatem Akademii Noszenia

. Po zatym wiosna sie zbliża i trochę miałam zajęć związanych z moim tarasem- posadziłam już kwiatuszki i powyrywałam chwasty.
Nadrobiłam braki ale tak trudno napisać na wszystkie poruszane tematy więc skupie sie na ostatnich.
gozdzik, śliczne zdjęcia Bartoszka, ja tez widziałam reklamę Julci i przyznam Ci się że wszystkim się chwale że to moja forumkowa znajoma
tibby, Tobiaszek też super wygląda
wisnia3006, to już roczek Zuzi niesamowite jak ten czas leci.
NICOLA_1985, pisałaś że na Karolinkę można oddać 1% jak sie o tym dowiedziałam od razu zadzwoniłam do swojego biura ale juz niestety PIT został wysłany, obiecuje że w przyszłym roku o was nie zapomnę.
jedzenie, Jasio dostaje tyle ile chce do momentu jak juz nie marudzi albo zaczyna sie bawić ,pluć itd. Ja tez uważam że Jasio wygląda dobrze wiec poprostu wybiaram mu rzeczy które może jeść a których nie przeważnie chodzi o produkty słodzone staram sie ich unikać a do picia poza cycem dostaje wode i nawet babcie już sie do tego przyzwyczaiły.
spanie, Jasio śpi tak sobie budzi sie kilka razy w nocy na cyca, śpi z nami więc jakoś funkcjonuje na tyle żeby o 6 wstać do pracy a Jasio w tym czasie spi jeszcze do 7-8
miesiączka, ja pierwszą po porodzie dostałam w styczniu a druga dopiero teraz i nie ukrywam że jestem zaskoczona bo zawsze miał regularny cykl a teraz wszystko w cały świat juz nawet myślałam że jestem w ciąży