dziś ze spacerku zrezygnowałam.
brzydka pogoda u nas i mały coś źle się czuł.
jutro pójdą z nim dziadkowie bo ja cały dzień w szkole przesiedzę.
Miłego weekendu!
ja tez zrezygnowalam ze spaceru i w zamian Mala byla marudna. u nas baaardzo mocno wialo, balam sie z Nia wyjsc na taka wichuredziś ze spacerku zrezygnowałam.
brzydka pogoda u nas i mały coś źle się czuł.
jutro ma byc malo wietrznie to wyjde 2 razy na dlugie spacery.
jutro pójdą z nim dziadkowie bo ja cały dzień w szkole przesiedzę.
tez to mowila mi pani doktor ktora jest miedzynarodowym doradca laktacyjnym...O bawarce słyszała i rozmawiałam na ten temat z pediatrą to powiedziała mi ze nigdzie nie udowodniono tego aby bawarka pomagała.
zgadzam sie. ja tez bym sie nie odwazyla. nie opatulam chyba za mocno ale jakos powiem szczerze ani razu nie widzialam u nikogo dziecka w wozku czy w spacerowce bez czapki czy moze z taka cienka bawelniana.szczerze mowiac to podziwiam Was za taka dwage w ubieraniu maluszkow...
no nie wydaje mi sie abym byla przewrazliwiona ale nie wyszlabym jeszcze z dzieckiem chocby bez bawelnianej czapeczki...
ja robie tak samo, tylko ze w domu zakladam body (ostatnio) z krotkim rekawem, spodnie i skarpetki :)W domu ma body na dlugi rekaw spodenki i skarpetki a na dwor zakladam letnia kurteczke i czapeczke.
jak jest chlodniej to okrywam nozki kocykiem...
cienkim.
o to mi chodzilo. bardzo tracila na wadze Mala, miala robione badania, jak ssala cyca to sprawdzali taka mala rurka ile ciagnie mleka (bo mysleli ze o to chodzi), ale ssala jak zwariowana. no i wyszlo jak wyszloPani doktor od laktacji mowila mi ze nie ma nietresciwego albo za chudego pokarmu... tylko ze jesli dziecko zjada np tylko melko poczatkowe to nie naje sie porzadnie i nie bedzie przybierac jak nalezy...
fajna sprawamam taki hmmmm nazwijmy to otulacz
Ja jestem zaskoczona ale mam paznokcie dużo silniejsze i zdrowsze niż z przed ciąży. wcześniej mi się rozdwajały pękały a teraz jak ładnie pomalują wyglądają jak sztuczne hehe bo są długie równiutkie.Czy wy po ciąży tez macie tak mocno słabe paznokcie.
oj Miluśka, miluśka. Przecież Ty młodziutka jesteś. To że masz dziecko i męża nie świadczy o tym ze wyglądasz staro. Za mną 30 kilkuletnia kobitka z prawie z ponad 8 letnim stażem małżeńskim (w tym roku 9 rocznica ślubu) się faceci oglądają a co dopiero za taka młodziuteńką jak Ty!!!!!! Bardzo mnie tym rozbawiłaś.I powiem wam że jeszcze chyba nie jest ze mną tak źle bo mnie podrywali! Mężatą dzieciatą :)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości