cześć
u mnie pochmurno i kropi, ale ciepło jest. Na spacer wczoraj nie poszliśmy, bo przyszedł kolega męża i tak się rozsiedział, że myśleliśmy, że na noc zostanie
Murchinson za 34 tydz.

a szefową masz udaną z tymi koszulkami

Sernik robię właśnie taki zwykły, z samego sera, tyle że bez bakalii.
Motylku za 8 okienko

mi też za chwilkę wskoczy
Koroneczka to ładnie masz tych butów

jak moja teściowa

teściowa zawsze szuka promocji i potem chowa pudełka na pawlaczu, żeby teść nie widział
Aniu za ostatnie okienko

ale ten czas leci

mnie tam można i ubierać i żywić, bo dość ekonomiczna jestem

chociaż jak zacznę na allegro kupować, to czasem załapię mały trans, ale rzadko mi się to zdarza

po sklepach nie lubię chodzić. Mojego męża za to ani ubierać, ani żywić, jest wielki chłop i potrafi zjeść, do ubrania byle czego nie kupi, najgorzej ze spodniami i butami, spodnie ma zazwyczaj max 3mies. i podarte w kroku, buty ok. 6 mies. wytrzymują

chociaż ostatnio pobił rekord, bo nowe buty w jeden dzień załatwił-na tym motorze wtedy
Patrycja poproś lekarza, żeby przepisał Ci Isoptin, on łagodzi skutki uboczne Fenoterolu. Mąż ma ciekawych współpracowników

mój jak kiedyś pracował w firmie elektrycznej, to miał wyjazd do Szkocji i też takie asiory mu się trafiły, jeden mówił np. dwa bułki i jeden kiełbas

przed sklepem monopolowym w niedzielę siedzieli od rana i czekali aż o 13 otworzą
NOWA no lepiej sama po tej drabinie nie wchodź

Psinka będzie miała spa

moje koty strasznie się teraz kłaczą, codziennie je wyczesuję, ale i tak pełno kłaków fruwa
Emilia u nas spółdzielnia nie chce się zgodzić na zamontowanie klimy

znalazłam klimatyzatory chłodzone wodą, ale trzeba je na stałe przyłączyć do rury z wodą i u nas nie bardzo jest jak. Także chyba przenośną zrobimy i mój mąż stwierdził, że rurę odprowadzi do kratki wentylacyjnej, ale nie wiem czy tak można
[ Dodano: Pon 04 Kwi, 11 11:11 ]
Dziewczyny proponuję zrobić fotki brzuszków, bo później możecie nie zdąrzyć już nam pokazać