to akurat w domu zawsze powinno być przy dzidziusiu bo i na katarek i do oczka jak coś wpadnie jest przydatne. Ja oczka swojemu przemywałam rumiankiem 4 razy dziennie i zakrapiałam do środka sól fizjologiczną po 2 dniach już było widać poprawęa jutro nakupie tej soli na zapas zeby bylo
W Anglii tez na lewej, ale ja nie nosze wcale w ogole bizuterii nie lubie i czasem chce juz sie zmusic, ale zakladam i nie da sie przyzwyczaic, bo ciagle ruszam, przeszkadza mi i musze zdjac bo mnie drazni. Wiec konczy sie na tym, ze na imprezy rodzinne zakladam, zeby oka nie razic (niektorzy baardzo zwracaja na to uwage, dla mnie wazniejsze sa inne rzeczy )na fotkach nie widać obrączki bo tu się na lewej nosi hi hi
Wiesz ja na poczatku tez nie umiałam nosić obrączki bo mi uwierało między palcami ,ale jakoś się ułożyło bo wcześniej aż zaczerwienione miałam .W Anglii tez na lewej, ale ja nie nosze wcale w ogole bizuterii nie lubie i czasem chce juz sie zmusic, ale zakladam i nie da sie przyzwyczaic, bo ciagle ruszam, przeszkadza mi i musze zdjac bo mnie drazni. Wiec konczy sie na tym, ze na imprezy rodzinne zakladam, zeby oka nie razic (niektorzy baardzo zwracaja na to uwage, dla mnie wazniejsze sa inne rzeczy )
mialam kupione tego sporo ale przemywalam jej buzie zawsze i zapasy sie wyczerpaly :pto akurat w domu zawsze powinno być przy dzidziusiu bo i na katarek i do oczka jak coś wpadnie jest przydatne.
wierzę Ci, mi jeszcze w ubiegłym tygodniu leciała krew z brodawek i miałam podobne myśli. Mam nadzieeję że uda Ci się szybko uporac z tymi laktacyjnymi problemamize karmienie piersia juz wychodzi mi bokiem
mojemu Stasiowi też ciągle ropieje, już mniej niż na początku, ale jednak, przemywam solą fizjologiczną. Ale za tydzień idziemy na szczepienie, to zapytam pediatry czy to normalne, że to tak długo trwa.dziewczyny ratujcie - mojej malej ropieje dzisiaj oczko i lzawieje
właśnie tak to bywa. Słyszałam, że czasem kobiety po porodzie są w takim szoku, że zamiast dziwzynki mają chłopca, lub odwrotnie, że nie chcą swoich dzieci. To ponoć taki szok jest Myślę, że Twojej siostrze to przejdzie, musi się oswoić z myślą o synku.Ale żeby aż tak się gniewać na cały świat???
a jak to się objawia? Jak wygląda, bo mnie też ciągle bolą brodawki podczas karmienia, a raczej dobrze Stasia przystawiam... No i zdrowiejcie w końcu kochana, ale Was dopadły choróbska.A u nas paskudne plesniawki
daję mu tylko raz dziennie, na wieczór jak zaczyna się kolka, robię wg przepisu czyli na 100ml wody a Stasiu wypija od 30ml do 80ml, ale nie jednym duszkiem, tylko tak na raty w przeciągu godziny.Pinko, ile Staś wypija herbatki koperkowej dziennie i jednorazowo?
To wygląda troszkę jak mleko na języczku, trochę jak twarożek, jak jest tego dużo może być też na podniebieniu i policzkach. Generalnie to zakażenie grzybicze, podobno jak się bardzo namnoży to boli dzieciaczka, więc dobrze jest zapanować na tym od razu jak się pojawi. Niestety przenosi się to na piersi i wtedy zauważa się czerwoną i popękaną brodawkę, rwący ból podczas całego karmienia (a nie tylko na początku) i pomiędzy karmieniami, na brodawce podobnie jak na języku pojawia się biały nalot (wygląda trochę jakby miał schodzić naskórek), brodawka jest bardzo bolesna.a jak to się objawia? Jak wygląda
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość