cześć kobietki
dzisiaj sobie pospałam, później zrobiłam obiadek, poczytałam książkę i dopiero teraz kompa odpaliłam

Zadzwoniłam do położnej, z którą chciałabym rodzić, ale okazało się, że nie można w naszym szpitalu prywatnie się umówić, tylko jak akurat położna ma dyżur, a jak nie ma, to może polecić koleżankę, więc nie wiadomo i tak na kogo trafię

dzwoniłam też do położnej z przychodni (w końcu

), ale okazało się, że dzisiaj była tylko rano, będę dzwonić jutro
Wczoraj mąż wymierzył sypialnię i okazało się, że wszystko się zmieści

nie wiem jak ja mierzyłam
Motylku zdrowiej szybciutko

Fajnie, że Filipek zadowolony z nowego łóżka

a nie chciał na górę wejść?
Patrycja ja też mam bardzo dużą ilość wydzieliny, ale to podobno przez pessar.
Mariola a ślub cywilny macie w sierpniu, czy wcześniej? Te moje skurcze czasem też są tak bolesne, że ledwo mogę się ruszyć

wczoraj miałam 5 co 15 minut, masakra
Ania dzisiaj masz dzień porządków

ja zacznę wszystko układać i przekładać, jak meble będą gotowe
Murchinson ja też mam czasem taki dzień, że nie mam nawet do kogo buzi otworzyć, ale wtedy zawsze do jakiejś koleżanki zadzwonię chociaż na chwilę, albo do kotów gadam
Koroneczka i co, w banku wszystko załatwione?
Emilia muszę sprawdzić czy mój sterylizator zmieści się do mikrofali, bo jeszcze tego nie zrobiłam

mamy dość dużą, to mam nadzieję, że się zmieści. Muszę go wygrzebać z dna kartonu, w którym mam rzeczy dla małego.
[ Dodano: Sro 06 Kwi, 11 15:35 ]
Mój mąż niedawno kupił ekspres Nescafe Dolce Gusto, kawka jest przepyszna

wygodny, bo kapsułkę się od razu wyrzuca i nie trzeba nic czyścić od kawy, mleczko też jest w kapsułkach i ekspres je spienia. Czasem się kawki napiję, ale nie za często. Przed ciążą piłam codziennie jedną z łyżeczki, rozpuszczalną.
Alkoholu nie piję ani grama, bo nie wiadomo jaka ilość może spowodować FAS, a nie chcę szkodzić małemu, zresztą nawet przed ciążą piłam rzadko i mało.