Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2011, 09:22

no a w nocy to nieeee zasika te ceratki i bedzie sie budzic co chwilę z płaczem bo mokro,
no włąsnie o to chodzi :ico_oczko: zeby wiedziała ze nie ma już pieluszki :ico_oczko:
tak to własnie działa :ico_oczko:
a te ceratki i tak sa jednorazowe, zasika to zdejmujesz i zakładasz nową :-D u nas w lidu paczka kosztuje chyba 16zł a jest ich tam 10szt :-D

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

07 kwie 2011, 09:25

Izuś tutaj też są te ceratki :ico_sorki: ale my jakoś nie używaliśmy ich :ico_noniewiem:
Eliza szybko załapała, że goła pupa to mokra pupa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2011, 09:36

no to w sumie nie dla dziecka a dla łózeczka ta ceratka hehe bo materac nie ucierpi my mamy kokosowy i byłoby mi go szkoda :-D

lecę ogarnąć troszke i zupkę pomidorową ugotowac :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2011, 09:36

Cześć :-)

Izabella super,że z dzieciaczkiem ok :-)
Ja idę we wtorek i też się nie mogę doczekać oglądania.
A dzidziuś się rozszalał, fajnie tak! Ale jak przykładam rękę to przestaje się ruszać :-D

A co do tego wózka to opinie na allegro ma bardzo dobre, ale jak dziś poczytałam w necie to takie średnio, chyba nawet gorsze niż lepsze.
A kolor czarny mi się bardzo podoba. A do lata to już spacerówką będę jeździć zwykłą, więc się nie boję,że będzie gorąco i dlatego też waga mnie nie przeraża tej spacerówki.
Na razie te opinie ostudziły mój zapał :ico_noniewiem:
Może jeszcze spytam na naszym forum.

Mnie odpieluszkowanie Zuzi to do szału doprowadzało!
A ta mała bestia pojechała do babci, a jak wróciła to już bez pieluchy chodziła.
Jeszcze jej na noc zakładałam jakiś czas.

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

07 kwie 2011, 09:58

Cholera siadł mi internet i posta mi pożarło :ico_zly:

Izuś u nas było jeszcze tak śmiesznie, że Eliza nie zlała się do swojego łóżka tylko
do naszego :ico_noniewiem:

Kocura moje małe fika koziołki na całego i nawet jak ręke przystawiam
to nie przestaje :ico_sorki: I jak tatuś trzyma rękę to dostaje prosto w nią :ico_oczko:
Ja myślę, że co wózek to różne opinie :ico_sorki:
Najlepiej jak byś na żywca sobie obejrzała, po dotykała itd. :ico_sorki:

Ja dziś zrobię pierożki ruskie tylko muszę wyskoczyć po twaróg :ico_sorki:

[ Dodano: 2011-04-07, 13:14 ]
Ale tu cisza chyba wszystkie na dworku siedzicie :-D
My też już w ogródeczku :-D
Ziemniaczki mi się gotują na farsz do pierożków a ja zajadam arbuzowego lizaka mniam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 kwie 2011, 15:45

a mi juz obojętne z tymi wózkami, rozmawiałam dzisiaj z M. stwierdziliśmy że kupimy jakiś wózek żeby głęboki nam posłuzył, a i tak spacerówka dopiero na wiosnę będzie potrzebna. Sam wózek z gondolą w Bielsku to wydatek rzedu 1000zł najtańszy a wózki 3 w 1 to wydatek od 800zl a waga ta sama jest :-D

a i tak wogóle nie chwaliłam sie jeszcze, nadal mnie mdli piekielnie, ale nie tak mocno jak tydzień czy 2 tygodnie temu, chyba idę ku lepszemu..... :ico_haha_01: przynajmniej mam taka nadzieję :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2011, 19:25

Hej!

Właśnie sobie przypiekłam ziemniaczki z wczorajszego obiadu, do tego zimne mleczko, mniam :-) 0
chyba idę ku lepszemu....
:ico_brawa_01: i tak trzymać :-)

Kinga_łódź, chyba odpuszczę ten wózek. Bo właśnie ani go obejrzeć nie ma jak, bo go z Niemiec wysyłają i strasznie mało punktów w Polsce, gdzie go można kupić bezpośrednio.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2011, 20:26

Hej laseczki

no dajecie z tymi pisaniem, a ja leniwa, jakos lenia zalapalam i ciezko bylo sie zebrac cos skrabnac.

izabella, dobrze, ze z synkiem wszystko ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A ja jutro mam wizyte o 11 troche sie denewruje i zaraz ide sie depilowac, bo sie zapuscilam, mam straszne uczulenie jak sie gole wiec wolalal, zeby do wizyty nie wypadly mi niesspodzianki w postaci uczulenia :-D

Odezwe sie jutro, milej nocki zycze

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

07 kwie 2011, 21:00

Hej laseczki
Ja na chwilkę bo żelazko mi się grzeje :ico_oczko:

Izabela ciesze się, że mdłości Ci powoli puszczają :ico_sorki:

Kocura i bardzo dobrze, bo jednaj jak nie dotkniesz to ciężko się zdecydować,
szczególnie, że do tanich nie należy :ico_sorki:

Pati dzień lenistwa :ico_oczko:
Powiem Ci, że ja od kąd pamiętam mam problemy po goleniu :ico_olaboga:
Boli i piecze :ico_olaboga:
Dlatego teraz golę się raz na tydzień intymnie, a nogi to raz na dwa tygodnie i bardzo
nie cierpię.
No ale lato idzie i niestety nóżki coraz częściej będzie się pokazywać.
Wcześniej się depilowałam woskiem, ale to jeszcze jak pracowałam w salonie, a teraz
jakoś dobrego wosku dobrać nie mogę :ico_noniewiem:

Lece bo prasowanie czeka. do jutra :-D

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 kwie 2011, 07:53

hej :ico_oczko:

witam sie z kawą :ico_kawa: i murzynkiem :-D

[ Dodano: 2011-04-08, 07:59 ]
a mi juz obojętne z tymi wózkami, rozmawiałam dzisiaj z M. stwierdziliśmy że kupimy jakiś wózek żeby głęboki nam posłuzył, a i tak spacerówka dopiero na wiosnę będzie potrzebna. Sam wózek z gondolą w Bielsku to wydatek rzedu 1000zł najtańszy a wózki 3 w 1 to wydatek od 800zl a waga ta sama jest :-D
obojętnie w sumie, sama do tego dojdziesz w czasie co ci odpowiada :-D
waga jednak jest bardzo ważna jeśli mieszkasz wyzej niż parter :ico_oczko: i o tym pamiętaj :ico_oczko: do reszty można przywyknąć, ale po kilku miesiacach wnoszenia siądą ci plecy tak jak mnie siadły :/ szkoda zdrowia, chyba ze masz wózkarnię albo gdzies na parterze mozesz wózek zostawić zapiety :ico_oczko:

jakoś dobrego wosku dobrać nie mogę :ico_noniewiem:
ja juz od dłuzszego czasu uzywam plastrów z woskiem :ico_oczko: maszynką gole sie tylko zimą :ico_haha_01:
ale okolice bikini :/ no masakra, też mam problemy, już myslałam o depilacji laserowej u nas 99zł za seans :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”