NowaSejana Sliczna Marcelinka

i jaka fotogeniczna
Fajnie ze Was do domu wczesniej puscili!!!
A jak Paulinka z Dominika??? Podoba im sie siostrzyczka??? :-DI z tego co pamietam ostatnie co pisalas przed porodem to ze P. pojechal po brzoskwiniowa farbe do przedpokoju....

Zdazyl???
[ Dodano: 2011-04-09, 10:16 ]
Inuno ale fajnie

duzy chlopak
fintifluszka widze ze Sejana pisze ze tez urodzilas Pole

super !!!
O 2 dzieciaczki wiecej na forum!!!
[ Dodano: 2011-04-09, 10:17 ]
To zostaly nam w dwupaku
Serniczka Patrycjaaa Kate_82 mam racje???To tzrymam mocno kciuki !!!oby jak najszybciej...
[ Dodano: 2011-04-09, 10:23 ]
I widze po
Inuno ze kolejny porod zakonczyl sie cc!!! A mama obolala bo ja pierwszego dnia po to myslalm ze umre....

ale juz drugiego zupelnie jak nowa....i bylo tak dobrze dopki szwu nie zdjelapolozna za wczesnie!!!
Jeszcze tylko szybko napisze ze znow wczoraj bylam na ostrym dyzurze (polozna kazala bo dzwonilam z tym krwawieniem)...i w koncu lekarza widzialam (chyba ginekologiczny oddzial) -pozdjemowala wszystkie te plasterki /szwy i pow.ze ta krew co jest pod skora i robi siniaka musi sie wydostac i ze to dobrze i ze jak juz wyplynie to sie zagoi!!! Obiecala ze w ciagi 2 tyugodnii sie zrosnie!!! Mam nadzieje!!!

Dala te ztakie duze fajne optrunki ze w koncu krew mi nie przecieka na ubrania (ale tez nie tamuje sie w srodku) wziela wymaz zeby zobaczyc czy nie ma jakiejs infekcji i dala antybiotyk zeby do zadnej nie doposcic

wiec jestem dobrej mysli!!!
[ Dodano: 2011-04-09, 10:27 ]
Dobra kobitki ja lece sie wykapac ...i troche ogarnac chalupke!!!
bpo wczopraj moj M. wykazal sie niesamowita meskoscia i zaradnoscia

zostal sam w domu na ponad 4 godziny z naszym /Szymusiem i Ciotki Jerkiem (nadpobudliwy 3 latek ) (jak my bylysmy w szpitalu) i dal sobie swietnie rade
Ale chalupka wyglada teraz jak po tornado...