Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

09 kwie 2011, 08:42

Hej,
u mnie chłodno i bez wiatru :ico_sorki: całe szczęście.
My zaraz na zakupy jedziemy. Zajrzę później. Miłego poranka.

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2011, 08:48

Hejo :-)

Okropnie wieje- fakt! Niech to już się skończy!

Dzięki dziewczyny! Nio Maksiu duży chłopak., ale przybiera idealnie ok. 200g na tydzień czyli książkowo :-)
Na wizytę idę za 3 tygodnie, bo za 2 mojego doktora nie ma :ico_olaboga: :ico_olaboga: Nio i właśnie powiedział, że raczej się spotkamy! Mój mąż się go tak dopytywał czy coś się tam nie szykuje, bo on za tydzień na wieczór kawalerski do kolegi idzie i nie wiedział czy czasem nie odmówić koledze i nie zostać ze mną. Ciekawe co zrobi :-)

markotka, racja! Zawsze lepiej przeczytać zanim cokolwiek się kupi :-)

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2011, 10:54

Hejka :-)

U mnie pochmurno i wietrznie, no ale nie planuję nigdzie wychodzić :ico_oczko: Dzisiaj usmażyłam jeszcze 32 gołąbki to sobie zamroże. A na obiad mam jeszcze w sosiku z wczoraj. Mężusiowi bardzo smakują.
Zaraz biorę się za ciacho a potem poprasuję ciuszki Pawełka :-D Jeszcze mam do przeorganizowania dwie szafki z ciuchami Filipka i szuflady w łóżeczku, są mega duże :ico_brawa_01:
Okropnie wieje- fakt! Niech to już się skończy!
Oj ja też na to czekam :ico_sorki: Nie cierpię takiego silnego wiatru :ico_nienie:
Mój mąż się go tak dopytywał czy coś się tam nie szykuje, bo on za tydzień na wieczór kawalerski do kolegi idzie i nie wiedział czy czasem nie odmówić koledze i nie zostać ze mną.
Jaki kochany :ico_brawa_01: Widać że też przeżywa.
My zaraz na zakupy jedziemy.
I jak zakupy? Udane?

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2011, 11:56

Jaki kochany :ico_brawa_01: Widać że też przeżywa.
Kochany, kochany, przeżywa wszystko razem ze mną! Czasem mnie tak głaszcze po brzuszku i mówi, że już bym mogła urodzić, bo już by chciał Małego zobaczyć- no ale jeszcze troszkę :-)

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2011, 12:39

Kochany, kochany, przeżywa wszystko razem ze mną! Czasem mnie tak głaszcze po brzuszku i mówi, że już bym mogła urodzić, bo już by chciał Małego zobaczyć- no ale jeszcze troszkę
Ale fajnie że tak razem to przeżywacie :): aż miło poczytać :-D

Moja babka z nutellą juąsiedzi w piekarniku :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
NOWA

09 kwie 2011, 12:40

hej

My dziś same, mąż na szkoleniu jako prowadzący,hotel całkiem niedaleko, o tyle dobrze, ze na noc wróci (choć niewiadomo o której), a teraz wpadł tylko na chwilę się przebrać (bo rano musiał jechać rozłożyć sprzęt).

Za oknem pogoda fatalna :ico_olaboga: zimno, wieje i pada, aż w nocy mnie te hałasy budziły :ico_olaboga: (śpimy na poddaszu).

Na obiadek zrobiłam rosół, a na drugie rybka :-).

koroneczka fajnie, ze wszystko w porządku i synek rośnie zdrowo :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 kwie 2011, 13:00

cześć :-D

u mnie dzisiaj już tak nie wieje :ico_sorki: o 16:00 przychodzi facet od mebli, już się nie mogę doczekać komody i później :ico_duzepranko: :ico_pranko: :ico_prasowanko: Krzysiowych ubranek :-D przywiozą nam też dzisiaj kanapę do sypialni, szkoda, że nie możemy jej przetestować :ico_oczko: przyznam się, że już coraz gorzej znoszę ten celibat :ico_wstydzioch: a tu jeszcze tyle czasu :ico_sorki:

Murchinson udanych zakupów :-D

Mariola a gdzie :ico_tort: za 34 tydzień :ico_ciezarowka: ???

Emilia miłego weekendu w takim razie :-D

Motylek oj chyba instynkt wicia gniazdka się załączył, co? Szalejesz i w kuchni i z porządkami :-D Daj znać jak tam ta babka, bo mam na nią ochotę :-D

NOWA a z jakiego zakresu mąż prowadzi te wykłady?

[ Dodano: 2011-04-09, 13:02 ]
coś nam mamę Izuni i Zoolę wcięło :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 kwie 2011, 13:21

przyznam się, że już coraz gorzej znoszę ten celibat a tu jeszcze tyle czasu
Wieżę Ci :ico_sorki: Ja na szczęście nie muszę uważać więc kozystamy. Potem i tak 6 tyg połogu i trzeci pierwszy raz :ico_oczko: Mój drugi pierwszy raz był straszny :ico_szoking: Strasznie mnie bolało i troche to trwało za nim przestało :ico_sorki:

NOWA, a jakie szkolenia prowadzi Twój mąż?

markotka, ja teżwyczekiwałam chwili kiedy będę mogła praći prasować ubranka. Strasznie się przy tym rozczulam jak na nie patrzę i wyobrażam sobie w nich małego szkrabka :-)
A na wicie gniazdka to mam takie fazy z przerwami już od 6 miesiąca :ico_oczko: Teraz znowu mnie naszło :-)

Ale to ciasto pachnie :-D Pięknie rośnie, zaraz będę wyciągała.

Murchinson

09 kwie 2011, 15:47

I jak zakupy? Udane?
Mogę powiedzieć, że tak choć nie wszystko kupione-pokończyło się trochę chemii w domu i takie zakupy spożywcze, butów nie znalazłam ale mam w czym chodzić więc tragedii nie ma.
A najfajniejsze jest to, że w ten weekend w Porcie jest akcja szczęśliwa mama-szczęśliwe dziecko. Więc skoro tam byliśmy to skorzystałam i miałam za darmo super masaż stóp i...usg 4d. Od razu lekarzowi powiedziałam, że nie chcę kolejnego zdjęcia siusiaka i poproszę o twarz (tego nie miałam).Dostałam :ico_brawa_01: :-D , wyszło troszeczkę rozmazane bo się śmiałam, a później Mateusz trzymał rękę w oku więc nie dało się zrobić ładniejszego ujęcia. Nam to jedno zdjęcie wystarczy, młody waży 2428g i leży tym razem na prawym jajniku twarzą do góry.
coś nam mamę Izuni i Zoolę wcięło :ico_sorki:
U mamy Izuni jest mama i pewnie dlatego nie ma czasu zajrzeć.

Motylek jak babka? Mi chyba termostat w piekarniku wysiadł bo coś różnie grzeje-raz wystarczy 20 min. i ciasto spalone, następnym razem siedzi w tej samej temp. godzinę i niedopieczone.
:ico_duzepranko: i :ico_prasowanko: ubranek ma za sobą.

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 kwie 2011, 16:27

Motylek i jak ta babka, kiedy mnie poczęstujesz, bo już ślinotoku dostaję? :ico_haha_01:

Murchinson ale super z tą akcją :ico_brawa_01: i na usg się załapałaś-rewelacja :ico_brawa_01: a powiedz mi, dobrze widać jeszcze takiego dużego maluszka w 4D? Bo my do tej pory nie byliśmy i nie wiem czy jest jeszcze sens teraz.

Facet od mebli już był, później ma zadzwonić i powiedzieć ile chce za meble, a na kanapę jeszcze czekamy.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”