Jak ból był chociaż trochę podobny do mojego ataku kamienia nerkowego to szczerze współczuję

beti,

U nas stawka szpitalna jest niższa niż w więzieniach i wogóle takie papu to dobra dietka odchudzająca

Wiesz na innych oddziałach (niestety miałam okazje byc na zwykłej ginekologii juz zaglada powolutku Rumunia) mimo, że w PL. oferta jest połowe uboższa to i tu widac juz powoli biede i oszczędności na pacjentach. Takie głupi przykład z kawą nawet. Kiedys stały automaty i lało sie kiedy sie miało ochotę. Teraz na zwykłym oddziale zaparzana jest 2x dziennie i jak nie zdązysz to bujaj się koleżanko. Ale to jest może dla mnie bardziej widoczne, bo pamietam doskolane czasy, kiedy Niemcy to był kraj dobrobytu. Gdziez by mi tu teraz ktos dawał witaminy za darmo, ża to ze jestem w ciązy...te czasy to juz przeszłość.beti,ale wypas z tym jedzonkiem
U nas stawka szpitalna jest niższa niż w więzieniach i wogóle takie papu to dobra dietka odchudzająca
kochana, ja dzisiaj troche nie halo - o co chodzi z tymi eko mamami?dziewczyny a nie myslalyscie zeby zostac eko mamami?
dla mnie to z leksza kosmos, majac teraz takie udogodnienia wracac do "prehistoriii"
z tego co słyszałam to problemy z nerkami pojawiaja się gdy dzidzie zaczynaja połykac juz wody płodowe i siusiać. Nasze biedne nereczki musza oczyścić 2x tyle moczu. Stąd sa np. kamienie nerkowe w ciązy. Potem wszystko mija. Ale do końca nie wiem czy kolka to tez następstwo tego czy nie. Moja koleżanka tutaj tez spędziła troche czasu w szpitalu, bo własni ezaczeły jej sie robic kamienie nerkowe. Jednego urodziła jeszcze przez cesarką. Bardzo ją bolało.a zirafki mi tak szkoda, skad nagle jej sie wziela jakas kolka nerkowa?co to wogole jest?
no to dobre wieściBartusia wypuścili w środę
pieluchy wielokrotnego użytku i te sprawy?dziewczyny a nie myslalyscie zeby zostac eko mamami?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość