witam się :)
siedzimy u J, czasu brak.. nie mam kiedy doczytać.
Jak wróci z pracy to zasiąde do Was :* a tymczasem poproszę o głosy na Antosia :)
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 40#5480240
podobnie robie własnie, mega czystke robimy w naszych rzeczach, mamy i małej. Tylko ja ubrania wpierw te co sa ok wystawiam na allegro a jak sie nie sprzeda to potem zawoże do tesciowej a ona zanosi do hufca lub pck dla biednychja dziś sprzatałam większośc dnia, dzieciom zabawki segregowałam, zbnowu pełno dla biednych mąż zawiózł
to i ja ci napisze bo u nas podobnie mała wstaje ok 8-8.30 potem idzie spac ok 12.30-13 tylko spi dłużej bo do 16, wiecej tak jak Donatka jej nie daje. Tylko wieczorem idzie pozniej spac bo ok 21.30 kąpanie i wtedy zasypia tak ok 22-22.30 ale zdarza sie ze nie chce spac i wtedy jeszcze chwile pogoni i nieraz robi sie 23Beatris Szymek wstaje 8-8.30, potem idzie spać o 14 i śpi ok 2h, dłużej jak do 16 nie daje mu spać, a wieczorem zasypia o 21-21.20,
super. a małego zabierasz ze soba bo cos pisałas że pozwalają? gdzie to jest? bo ja pamiętam super sklep z zabawkami na rynku w buskupracuje w centrum zabaw dziecka
no wszystko ma identyko jak mój w rozkładzie dnia, tylko że mój potem nie chce zasnąć przed 23wieczorem zasypia o 21-21.20,
dokładnie tak samo robie. najpierw allegro, a co sie nie sprzeda lub nie nadaje do sprzedania (mała plamka lub jakis element zabawki zgubiony) to oddaję kolezankom i do monaru bo mamy blisko.ubrania wpierw te co sa ok wystawiam na allegro a jak sie nie sprzeda to potem zawoże do tesciowej a ona zanosi do hufca lub pck dla biednych
jak ide do pracy na 8 h to nie zabieram, wtedy wlasnie opiekunka zostaje albo moja mama, ale czesto zdarza sie ze ide na 4 lub 5h wiec go wtedy biore ze soba, on ma tam raj bo fajnie zrobili dla dzieci labirynty, zjezdzalnie, kulkolandie, pokoj zabaw dla mniejszych dzieciaczkow i kawiarnie. nie wiem czy bedziesz wiedziala gdzie to jest bo nie w centrum tylko na osiedlu. a sklep z zabawkami to wiem o ktory ci chodzi, niedawno skladalam tam tez papiery o prace ale ostatecznie wybralam moja obecna pracesuper. a małego zabierasz ze soba bo cos pisałas że pozwalają? gdzie to jest? bo ja pamiętam super sklep z zabawkami na rynku w busku
a co to takiego jest??ja dzis testuje ze znajomymi Cidrka bo dostaąłm ze streetcomu jeden juz otowrzyłam- smakuje jak szampan..pychaaa