Dzxien dobry !!!
Gratuluje
Inuno Fintifluszce i kate_82
Mikolajek cudny i wyglada na usmiechnietego
[ Dodano: 2011-04-11, 07:48 ]
Fintifluszkajestem pelna podziwu taka wielka panne wypchnac
[ Dodano: 2011-04-11, 07:57 ]
Mi tez sie wydawalo ze Szymus nie dojada i roznych pozycji karmienia probowalam na lezaco i krzyzowa ...ale zadna sie nie przyjela wiec wrocilismy do tej pierwszej najprostszej....i wczoraj bylismy w szpitalu na kontroli i ...znow syncio przytyl

wazy juz cale 3070g

Dumna jestem
Gorzej z mamusia...dziura w ranie coraz wieksza w jednym miejscu (polozna byla przerazona jak to zobaczyla) (moja ciotka ktolra byla ze mna rowniez w piatek na A&E -powiedziala ze wtedy tej dziury jeszcze nie bylo

) ...i niestety w tym miejscu jeste infekcja!!!
Biore antybiotyk od wczoraj i polozna przyjdzie sprawdzic "postep"wsrode...mila babeczka -starsznie sie przejala...
Ja sie troche przestraszylam a le wiecie co nie boli mnie ..jakos specjalnie bardzo (no chyba ze tak jak wczoraj grilla robilismy -a bylo nas 6 osob i 2 dzieciaczki to sie ciut nalatalam -mieszkanko na pierwszym pietrze -ogrod parter to fakt ze wieczorem az sie trzymalam za ta rane bo czsem tak zakuwalo ale wczesnie (o jakies 7 pm

)sie zdrezmnelam i oprocz tego ze mocno krwawi jest bezbolesnie na razie -ajestem juz tylko na paracetamolu - bo te silne proszki sie wlasnie wczoraj skonczyly!!!
[ Dodano: 2011-04-11, 08:02 ]
dobra wiadomosc jest taka ze sza fki w kuchni sa prawie skonczone

i wyszly naprawde super

(chociaz balaganu w kuchni w tym momencie nie da sie opisac -bo rzeczy sa z szafek powyjmowane plus jest kupa roznosci po griluu plus srubki i narzedzia do przykrecanai drzwiczek

) ale jest okey !!! dzis chlopaki pojada popoludniu ja sobie powolutku ogarne....
Fakt ze szafki sa bez uchwytow ale to pikus -moze moj M. zrobi....boje sie troche b o on mqa zdolnosc do przyczepianaia rzeczy krzywo...a taki uchwyt to jak dziure wywiercisz to juz na zawsze!!!
[ Dodano: 2011-04-11, 08:05 ]
A tak piszecie ze wasze dxzieciaczki nie spia wnocy...ja mam chyba aniolka
oprocz jedenej nocy gdzie sie 3 razy co godzine budzil...to jest rewelacja potrafi nawet i 3,5 h w nocy przespac

a w dzien je czesciej ale to mi nie przeszkadza

i wogole wszyscy ktorzy troche czasu z nami spedzili mowia ze maly jest super grzeczny
oby mu tak zostalo!!!
[ Dodano: 2011-04-11, 08:06 ]
A tych nocnych pobudek bardzo wspolczuje -mnie ta jedna noc dala mocno popalic...
[ Dodano: 2011-04-11, 08:32 ]
trzymam kciuki za
Serniczke i Patrycjeee...
A wiecie ze moj termin byl na jutro !!! hi hi a tu Szymus ma juz 12 dni
[ Dodano: 2011-04-11, 08:33 ]
P.s Co do tej mojej cc to rozumiem ze te wszystkie z Was ktore tez mialy cc nie krwawia z rany???