dla Jasia

za skończone 11 miesięcy

(wczoraj skończył - wiem - ale jakoś przegapiłam

)
mój Krystian też ostatnio jakiś niespokojny chyba z ząbków, w prawdzie nie budzi się z płaczem ale jakoś gorzej sypia.. czyt. krócej

niby w buziolku nic nie widac po za naszymi dwoma jednyeczkami ale wydaje mi się że dolne trójki sie będa nam szykowac
u nas tez nocka do bani
to chyba jakaś plaga

jakby mój Krystian poszedł mi spac o 19.30 to mialabym dokładnie to samo.. pobudka o 4.00 lub 5.00 i później by spac poszedł o 7.00 a ja bym była chodzącym zombi
dzisiaj idziemy w gości więc czeka nas wychodne miłej soboty życzę...
fajnie miłej gościny życzę
ja mam w planach dzisiaj pojechac do Orsaya bo mam bon na 129 zł bo oddałam spodnie na gwarancję bo były źle zszyte na kieszeni i szew się rozchodził no i dali mi bon do wykożystania o równowartości ceny sopdni które im zwróciłam.. ale ciekawe czy dzisiaj będe miała kiedy pojechac , S. chce jechac po felgi około 13.00 a teraz śpi bo wrócił po nocce, a jeszcze jestem z nim pokłucona bo miał do mnie pretensje ze Karolina mu sie nie dała wyspac 2 godziny przed pracą i stwierdził, że powinnam się tam do niej wyniesc i spac z nimi u niej w pokoju

no pewnie bo tylko on się ma prawo wysypiac.. ja nie musze ja jestem robokop
[ Dodano: 2011-04-09, 10:26 ]
no i z nowości jeszcze zapisałam karoline do 7 przedszkoli... jestem ciekawa czy załapie się chociaz do jednego... oby

trochę musiałam sciemnic i napisałam że obydwoje pracujemy... takie tam małe kłamstewko

mam nadzieję że mi się upiecze bo pisze zeby wymagane w dokumentacji jest tylko moje oświadczenie.. a jakby chcieli pieczątkę to zawsze się znajdzie jakas znajoma kierowniczka sklepu czy poczty

oby tylko się dostała....