no tez jakos pomyślałam sobie, że troche dziwnie od razu mi wyskoczył. 155 po 2 h to naprawde tak dużo??? Wiem, że norma to 140. Znasz się może na tych wynnikach? A może masz jakies konkretne menu na cały tydzień? Co ugotowac, żeby cukier sie nie podwyższał? Jak zostało Ci cos, gdzies prześlij mi PLEASE na priv. Jutro ide na extra zakupy typu jakasz kasza gryczana, ryż ciemny, piersi z indyka albo kurczczka...Chleb pełnoziarnisty, podobno ciemny, mieszany i tak podnosi poziom cukru. Boshelekarz widocznie ostrożny to dobrze, ale do patologii to jeszcze daleko![]()
szczerze mówiąc to nie mam pojęcia. Podobno potrafi sie pojawić nawet jak dzidziek uciska na trzustke, z czasem jak sie brzuszek obniża to niby może byc lepiej. Szlag wie, sama musze poczytać. Ale badanie jest ważne i zycze Wam wszystkim, żebyście nie musiałaby przechodzić na jakies dietkija musze teraz jakos przed kolejna wizyta zrobic cukier, ale jakos light'owo do tego podchodze, a ta cukrzyca ciazowa tak powaznaale skad sie bierze?
idziesz na badanie na czczo, pobierają Ci krew z palca (nie cierpię z palcaJa też dostałam skierowanie na to badanie cukru. A na czym ono polega?
Cytat:
Ja też dostałam skierowanie na to badanie cukru. A na czym ono polega?
U nas stawka szpitalna jest niższa niż w więzieniach i wogóle takie papu to dobra dietka odchudzająca
że Ci lepiej
zazdroszcze ! :Dpiłke mam taka ogromna juz ... mam dosc
nie rób jaj, jak masz na jakiś temat wiedze, znasz sie co lepiej, a gorzej to rady zawsze mile widziane. Ja tam jestem otwarta jak oknoDobra to znowu popisałam .... sorki , jezeli sie wymadrzam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Nelsonsquak i 1 gość