emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2011, 20:30

Chcę jak najwięcej czasu poświęcić dzieciom,
ja tez wychodze z takiego zalozenia, ale coraz czesciej brakuej mi kontaktu z ludzmi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 kwie 2011, 20:45

ja tez wychodze z takiego zalozenia, ale coraz czesciej brakuej mi kontaktu z ludzmi
Ja ze wzgledu na moje wyznanie mam duży kontakt z ludźmi więc tego mi nie brak :-D Ale czasami takiej odskoczni od obowiązków faktycznie brakuje. Czasmi mąż zostaje z Filipkiem a ja do koleżanek smigam czy na jakieś zakupy to mi dużo daje.

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

12 kwie 2011, 20:55

Markotka już wysłałam.
Dziewczyny :ico_brawa_01: dla Antosi i Krzysia.
Koroneczka za pierwsza transze zrobicie to za następna kolejny etap i zanim się obejrzysz a będziesz się wprowadzać. Wybieraj teraz płytki i podłogi.
Wiola to masz umowę tak jak ja.
Motylek mi migrena jako skutek znieczulenie już nie grozi bo już ją mam :ico_oczko: Obie z siostrą mamy to po mamie, choć ja z nas trzech chyba najsłabiej odczuwam. Czasami tak głowa boli, że kładę się w łazience na płytkach-bo to jedyne ciemne i chłodne pomieszczenie- i tak leżę z godzinę albo dwie aż choć trochę ulży. Nikomu nie życzę tego bólu.
Wyobraźcie sobie, że dzisiaj w nocy ktoś próbował włamać się do mieszkania mojej mamy :ico_szoking: na szczęście uszkodzili tylko zamek i nie weszli do środka :ico_szoking:
Nam w podobny sposób ktoś włamał się 2 lata temu. Było po północy (z piątku na sobotę, w wakacje) i jakoś się przebudziłam, słyszę ktoś po klatce idzie. Dzwonek, jeden krótki do drzwi, cisza. Pomyślałam, że to pewnie ktoś się pomylił. Ale za chwilę, ktoś zaczął grzebać w zamku i na klamkę, włazi, nasłuchuje i do dużego pokoju się pcha z latarką. Jak się rozdarłam to chyba 3/4 miasta słyszało (poza sąsiadami oczywiście), D wyskoczył z łóżka i z wrzaskiem na faceta. Uciekł, nie widzieliśmy jego twarzy bo ciemno i miał kaptur. Zgłosiliśmy na policję, przyjechali i stwierdzili, że albo sąsiad się pomylił (tylko kto do własnego domu z latarką wchodzi) albo nie zamknęliśmy drzwi (tylko my oboje zawsze sprawdzamy przed snem czy zamknięte) bo zamka gerdy to nie można sforsować. Rano D pojechał kupić nowe zamki. Po wymontowaniu okazało się, że w tym gerdy ktoś majstrował. W 2 tyg. później w gazecie była informacja, że w mojej okolicy było kilka włamów właśnie w ten sposób. Dopiero wtedy zaczęliśmy kojarzyć fakty, że mieszkanie było obserwowane i sprawdzali kiedy w domu jesteśmy.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2011, 21:02

Nikomu nie życzę tego bólu.
moja mame bardzo czesto dopada migrena, czy nie ma dobrego leku na to paskudztwo? :ico_noniewiem:
Nam w podobny sposób ktoś włamał się 2 lata temu. B
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: az mi ciarki przeszly

Awatar użytkownika
Mariola_Larose
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 kwie 2011, 21:09

Witam się wieczornie :-)
skończyłam zabawę z praniem i prasowaniem ciuszków... ale zabawy z tym było :-) 3 godziny samego prasowania

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 kwie 2011, 21:09

ktoś zaczął grzebać w zamku i na klamkę, włazi, nasłuchuje i do dużego pokoju się pcha z latarką. Jak się rozdarłam to chyba 3/4 miasta słyszało
Chyba bym zawału dostała :ico_sorki: no ale w takich sytuacjach to chyba człowiek działa automatycznie i instynktownie.

Murchinson

12 kwie 2011, 21:10

Nikomu nie życzę tego bólu.
moja mame bardzo czesto dopada migrena, czy nie ma dobrego leku na to paskudztwo? :ico_noniewiem:
Takiego w 100% skutecznego by nie było nawrotów to chyba nie (z tego co ja wiem) :ico_placzek: ale mam nadzieję, że niedługo ktoś coś wynajdzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2011, 21:13

Emilia już sobie zaplanowałaś poród na przyszły tydzień :-D żeby tak można było :ico_oczko: ale trzymam kciuki :-D

Murchinson ale mieliście akcję! :ico_szoking: padłabym chyba na zawał jakby mi ktoś do mieszkania wlazł :ico_szoking:

Motylek ja się nie objadam słodyczami, a kg przybywa, mam już 12 na plusie, a tu jeszcze 2 miesiące :ico_wstydzioch:

Wiola jakbyś miała za mało porządków, to zapraszam do mnie :-D

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2011, 21:20

Takiego w 100% skutecznego by nie było nawrotów to chyba nie (z tego co ja wiem) :ico_placzek: ale mam nadzieję, że niedługo ktoś coś wynajdzie :ico_sorki:
a czy Ty przed ciaza bralas jakies leki usmierzajace bol? bo jak moja mama ma mogrene, to caly dzien z glowy z potwornym bolem i malo co jej pomaga :ico_noniewiem:
milia już sobie zaplanowałaś poród na przyszły tydzień
:-D :-D :ico_oczko: :ico_oczko:

Murchinson

12 kwie 2011, 21:21

Chyba bym zawału dostała :ico_sorki: no ale w takich sytuacjach to chyba człowiek działa automatycznie i instynktownie.
My nie spaliśmy do świtu, a przez kolejne kilka miesięcy bałam się zostać nawet w dzień sama. Ja byłam w tak wielkim szoku, że darłam się tylko ile sił w płucach aaaaaa.......i pokazałam ręka D faceta. A niektórzy mówią, że w bloku jeszcze na 3 piętrze bezpieczniej niż w domu.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”