Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

12 kwie 2011, 21:12

Izuś a ja się martwiłam że nie wpadłaś się przywitać :ico_noniewiem:
A z tymi urzędami i sądami to tak jest wieczny bałagan mają :ico_puknij:

Pati ja z Elizą miałam na samym początku ale ciąże przechodziłam w PL to zaraz
ginka przepisała globulki i było po problemie :ico_sorki:
A co do wyjazdu do PL to jak wam się trafia to czemu nie skorzystać nawet jak kilka dni :ico_oczko:

Izabela ja właśnie widziałam, ze ani listopadówek nie ma ani grudniówek :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Elibell była bym Ci wdzięczna za tą nazwę, jak miałaś i byłas zadowolona :ico_sorki:
Ja kiedyś tu kupiłam taki preparat Combi jedna tabletka i krem.
Tabletka to była tragedia tak długo się rozpuszczała :ico_olaboga:
Ale pomogła. tylko wyczytałam w necie że nie można stosowac w ciązy :ico_nienie:
Co do czosnku to czytałam że można włożyć do pochwy, nie stosowałam i nie mam zamiaru :ico_noniewiem:
Nie raz piłam mleczko z czosnkiem i wystarczyło bo pochwa się oczyszczała :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2011, 21:57

Hejka
u mnie to taki ból 2minutowy, więc nic nie biorę.
to Ci kochana zazdroszcze, ja nic nie biore bo na mnie paracetamol nie dziala, a jak zacznie bolec too pol dnia mnie rozsadza
wiecie co drogie :ico_ciezarowka: wlasnie sobie uswiadomiłam że nikt nie założył wątku na grudzień, a pojawiaja się już na forum dziewczyny z terminem grudniowym.
wlasnie tez to zauwazylam, moze nie chca pisac nie wiem
mąż pokój sprzata na górze, ale mi zrobił niespodziankę, cały dół posprzątał tak perfekcyjnie, że ja nic nie musze robić
wow, tylko pozazdroscic

No nic maly spi, a ja ogladam Usta Usta, ale zaraz spada, spac bo oczy mi sie juz zamykaja

elibell
4000 - letni staruszek

12 kwie 2011, 22:13

Co do czosnku to czytałam że można włożyć do pochwy, nie stosowałam i nie mam zamiaru :ico_noniewiem:
dokładnie o tym mowa i pomaga, nie ma co sie bać czy wstydzić, a co do kremu to o tym samym myślałam, jak napisałas to od razu sobie przypomniałam i dostałam go w ciąży

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

12 kwie 2011, 23:25

Elibell wiesz na ja się nie wstydzę, ale zwyczajnie włącza mi się taki hamulec
z wkładaniem czosnku, a teraz jeszcze jak w ciąży jestem :ico_oczko: wolę zjeść z jogurtem
naturalnym albo wypić z mlekiem też pomagało jedynie dłużej to trwało :ico_sorki:
No nic pogadam z położną w piątek jakby nic się nie zmieniło :ico_oczko:
Ale wiesz oczywiście dzięki za chęci pomocy :-D :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Lece do łóżeczka, do jutra :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2011, 08:10

Witam :ico_kawa: :ico_ciezarowka:

Ja zaraz biorę auto i zmykam do mamy, musimy do Lidla pojechac kupić jakies ozdoby na święta, barwniki do jajek i inne pierdułki, potem na cmentarz posprzątać groby i na targ po warzywa i jajka. Dzis cały dzień mnie nie będzie, pojawię się dopiero wieczorkiem, więc nie piszcie zbyt dużo żebym mogła nadrobić :-D Miłego i słonecznego dnia zyczę :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

13 kwie 2011, 09:15

Witam i ja :ico_kawa:

Ja myślałam, że o tej godzinie to będę miała mnóstwo do czytania a tu nic :ico_szoking: :ico_oczko:

Izabela udanych zakupów :-D

elibell
4000 - letni staruszek

13 kwie 2011, 10:40

hej hej :ico_kawa: piję i już po sniadanku wszyscy, mąż dziś zrobił, jajko sadzone, z boczkiem i fasolką a elizka zamiast jakja miała parówkę. dziecko moje nie tyka jajek niestety.

u nas dziś bez słonka ale miejmy nadzieję, że padać nie będzie, bo muszę iść z mlodą na spacer i kartki wysłać i staniki sobie kupić i może jakiś sweter długi do pracy aa i skarpetki elizie, bo z 10 par musiałam schować.
Wczoraj porządki w ciuchach robiłam swoich - przymierzałam co za małe to pochowałam albo do secondhand oddam, niektórych rzeczy mi szkoda, ale niektóre jeszcze się komus przydadzą:)

Najgorsze, że mało co mam do chodzenia heheh, piersi to mi tak urosły, że jak z eliza miałam miseczke D mierzyłam stanik do karminia to jest mały :ico_szoking: :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

13 kwie 2011, 10:58

Elibell jak miło, że mężuś śniadanko zrobił :ico_brawa_01:
Troszkę się miedzy Wami poprawiło?
Moja jajka uwielbia, kiedyś jeść nie mogła przez skazę, ale teraz wcina jak opętana :ico_oczko:

Ja niedawno kupowałam staniki, ale już jakoś tak piersi się z nich wylewają :ico_szoking:
Och żeby takie zostały po ciąży :ico_oczko:
Na czas karmienia pewnie znów urosną :ico_noniewiem: Z Eliza wyglądałam jak chodząca
mleczarnia :ico_szoking:

elibell
4000 - letni staruszek

13 kwie 2011, 11:04

Troszkę się miedzy Wami poprawiło?
tak, była długa szczera rozmowa, każdy powiedział co mu na sercu lezy i zmieniamy to co było nie tak. A śniadania czy ogółem gotowanie to mąż często robi jak ma czas, bo mąż kucharzem jest i on uwielbia robić w domu nam nowości rózne:)

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

13 kwie 2011, 11:07

No to super, że sobie wyjaśniliście :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A co do męża kucharza to fajnie, choć u mnie pewnie by była kłótnia o kuchnię bo ja
uwielbiam gotować :ico_oczko: i wymyślać :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”