Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 15:34

a taka lokata to super pomysł :-)
córa tez ma kazda kase która od kogos dostanie, pieniazki za ząbki tez wpalacamy co nieco sie juz uzbierało... :ico_oczko:

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

13 kwie 2011, 15:40

zoola a macie zwykła lokatę czy coś w rodzaju takiego funduszu? My też chcemy założyć coś takiego jak Mateusz się urodzi.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 15:56

Murchinson, dzieki :ico_oczko:
zoola a macie zwykła lokatę czy coś w rodzaju takiego funduszu? My też chcemy założyć coś takiego jak Mateusz się urodzi.
ja tez sie podpinam pod pytanie bo jestem ciekawa :ico_oczko: my zbieramy Marcela pieniadze, czasem maz nimi obraca ale uczciwie zapisuje kazdy grosz, ktory dostaje
fajnie by bylo jakby mozna jeszcze cos do tego zarobic...

Awatar użytkownika
zoola27
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 16:40

Murchinson, emilia7895, to zwykła lokata w banku spódzielczym :ico_oczko:
funduszu nie zakładalismy bo terzba wpłacac kase co miesiac a nie zawsze jest..

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2011, 17:06

Witam się dziś i ja :-)
Ale miałam do nadrobienia :-) Piszecie i piszecie, a ja nie mam kiedy wpaść :ico_wstydzioch:

Motylek, Emilia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla maluszków- cieszę się, że wszytsko dobrze :-) Emilia możesz czasem nie dotrwać do następnej wizyty, ale to chyba dobrze :-) zazdroszczę- mi już coraz ciężej, ale jeszcze 2 tyg Mały musi posiedzieć!

Aniu dobrze, że zakupy już zrobione :ico_brawa_01: będziesz spokojniejsza! Teraz możecie działać na całego :ico_haha_01:

Markotka, mi też lekarz ten wymaz kazał do laboratorium zanieść, dostałam go w takim specjalnym płynie który może być przechowywany przez 48h, wynik w poniedziałek idę odebrać i przy okazji zrobię resztę badań!

zoola27, to Ci mąż niespodziankę zrobił :ico_brawa_01: Uwielbiam kwiaty! Mi kiedyś mąż kwiaty przysłał jak miałam zjazd w Łodzi- mieszkałam u koleżanek co studiowały dziennie. Wieczorem ktoś przyniósł kwiaty- nigdy nie byłam aż tak zdziwiona :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: W środku liścik i tekst- Żałuję, że tak rzadko mogę oglądać Twoje roześmiane oczy. Co ja się wtedy nagłówkowałam kto te kwiaty przysłał. Męża oczywiście nie podejrzewałam wcale. Nawet do mojego byłego, który po dziś dzień miłość mi wyznaje dzwoniłam czy to nie on. No, ale się w końcu wydało, że to jednak mój K :-) :-) :-)

Dzisiaj najeździliśmy się nieźle. Musieliśmy kable kupić pod instalacje i oglądaliśmy panele i podłogi. Oglądaliśmy panele z firmy Balterio. Podobno najlepsze na rynku w tej chwili. Ok 110 zł za metr także wcale nie tak tanio, ale są super! Sklep był nimi wyłożony i jak na miejsce gdzie ciągle ktoś wchodzi w butach nie było żadnej ryski :-) Jeśli zdecydujemy się na panele to kupimy właśnie te! Były naprawdę solidne, drewniane, z szeroką fugą..
Oglądaliśmy też kuchnie, teraz na etapie instalacji już musimy wiedzieć gdzie co będzie stało. Wszędzie królują meble na wysoki połysk, ehh nie wiem ciężko mi się zdecydować, mam teraz zamęt w głowie...

No i zmęczona jestem- już nie na mnie takie łażenie!! Do tego nocka taka sobie, bo zaczęły boleć mnie pachwiny i spojenie...

Nie wiem co jeszcze mam Wam odpisać....już nie pamiętam...sorry

Murchinson

13 kwie 2011, 17:07

Markotka był facet z karcherem-wyprane super, schnąć ma maksymalnie do jutra do południa

[ Dodano: 2011-04-13, 17:11 ]
Koroneczka to teraz odpoczywaj.

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2011, 17:11

Markotka był facet z karcherem-wyprane super, schnąć ma maksymalnie do jutra do południa
Super! My praliśmy rok temu latem- schło cały dzień przy otwartych oknach!

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 kwie 2011, 17:17

Koroneczka wcale nie tanie te panele,ale skoro są takie super to warto chyba tyle wydać :ico_sorki: teraz po takim bieganiu sobie odpocznij co nieco :ico_oczko:
Teraz możecie działać na całego :ico_haha_01:
od wczoraj działamy :-D ale A ma nocki teraz to muszę do piątku czekać na dalsze atrakcje :ico_oczko:

Hanię nieźle rozkłada :ico_olaboga: biedna ma 39,2 stopni,ale czytałam,że na początku choroby temp waha się między37-40 stopni a potem wysypka więc czekam na wysyp no i daję syrop przeciwgorączkowy :ico_sorki: ciągle sobie leży i drzemie co troszkę...chociaż obiadek zjadła normalnie i dużo pije na szczęście :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2011, 17:20

aniawlkp86, to będzie podłoga na lata więc nie możemy kupić byle czego! Chociaż Pan obiecał, że da rabacik, więc na pewno zbijemy coś z tej ceny :-) Nio i jak montaż weźmiemy u niego obniży nam vat z 22 na 8 więc w sumie montaż wyjdzie nam w cenie :-)
Biedna Hania- ale może lepiej, ze zaliczy tą ospę teraz! Każde dziecko musi to przejść :ico_sorki:

Murchinson

13 kwie 2011, 17:21

Super! My praliśmy rok temu latem- schło cały dzień przy otwartych oknach!
Zobaczymy jutro czy wyschnie ale problemu nie ma bo jest drugie łóżko.

[ Dodano: 2011-04-13, 17:26 ]
Aniu oby Hania tej ospy teraz nie miała we względu na Ciebie. Wsypywać może przez tydzień. A w przedszkolu dużo dzieci choruje (poza dziećmi siostry A)?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”