Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 kwie 2011, 19:11

Oby Hania teraz jak najszybciej wyzdrowiała.
teraz to najważniejsze bo widzę że ta gorączka ją bardzo męczy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 19:31

witam wieczorową porą :-D

2 tury prania się suszą, na więcej nie mam miejsca :ico_oczko: jutro będę dalej prać. Mąż znowu mi dzisiaj na nockę wyjeżdża :ico_placzek:

Ania przypomniałaś mi, ze nie mam klapek pod prysznic :-D czyli Hania ma jednak tą ospę? Ale podobno jak pojawi się wysypka, to już się nie zaraża, więc oby maluszek się nie zaraził. Ja miałam ospę w 8 klasie i byłam obsypana jak siostra Murchinson :ico_sorki: Co do ubezpieczenia, to mąż musiałby się zapytać jak wygląda sprawa karencji.

Koroneczka panele faktycznie nie są tanie, ale to na wiele lat, więc warto zainwestować, a nie za chwilę zmieniać.

NOWA to też ładnie prania dzisiaj zrobiłaś :-D

Murchinson jak mówisz, że super wyprane, to zamówię na przyszły tydzień :-D wyprałabym też dywan od razu.

Emilia a z tą położną jesteś umówiona do porodu?

moja kicia męczy mnie, żeby piłeczkę jej rzucać :ico_sorki: a ja akurat tak wygodnie się ułożyłam :-D

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 19:40

Emilia a z tą położną jesteś umówiona do porodu?
wiesz co, wstepnie kiedys rozmawialysmy, ze jak moj P nie bedzie mogl, to ona po prostu ze mna pojdzie jako moja znajoma, i nic wiecej :ico_noniewiem:
a pamietam jak mowila ze jak sie bedzie cos dzialo to mam do niej dzwonic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 kwie 2011, 19:51

markotka widzisz to jeszcze klapeczki musisz zakupić :-D a z tą ospą to jest tak że zaraża póki krostki nie zaczną wysychać :ico_sorki:

emilia7895 ja bym do takiej położnej zaufania już nie miała :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 20:03

mąż właśnie pojechał :ico_placzek: odzwyczaiłam się już od spania samej :ico_sorki:

Ania klapeczki i parę innych rzeczy, ciągle coś dopisuję do listy, bo mi się przypomina :ico_oczko:

Emilia no ciekawe co się dzieje z tą kobietą, że ma tel. wyłączony :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 kwie 2011, 20:10

mąż właśnie pojechał :ico_placzek:
:ico_pocieszyciel: dasz radę tej nocy :ico_sorki:
ciągle coś dopisuję do listy, bo mi się przypomina :ico_oczko:
moją listę siadłam i od razu napisałam,na szczęście uzupełniać jej już nie muszę :ico_oczko:

[ Dodano: 2011-04-13, 20:11 ]
markotka dla pocieszenia napiszę ci,że mojego za iecałe 2 godz też już nie będzie bo do pracy jedzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2011, 20:20

Ania wcześniej byłam przyzwyczajona do samotnych nocy, bo Michał wracał tylko na weekendy, ale teraz od dłuższego czasu nocował w domu, a wczoraj jeszcze o tych włamaniach pisałyśmy i miałam stresa :ico_sorki: nasłuchiwałam czy wszystko ok :ico_puknij: Wcześniej też spisałam sobie listę, a okazało się, że pare rzeczy pominęłam, muszę właśnie klapki kupić, podpaski, tantum rosa, gaziki jałowe, coś tam jeszcze na liście mam, ale to już raczej drobiazgi :-D a co na allegro zamówiłaś?

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

13 kwie 2011, 20:25

Witam w klubie samotnych :ico_sorki: mąż ma jakieś spotkanie i nawet nie wiem (podejrzewam, ze on też nie) o której będzie.

Pola smacznie śpi, a ja się relaksuję, z dom u dziś nie wychodziłam, a jestem zmęczona :ico_olaboga: , ale to pewnie przez chodzenie po schodach :ico_noniewiem:

Mnie lista sprawnie poszła, ale ja mam doświadczenie z poprzedniej ciąży, teraz jest o wiele łatwiej :-) :ico_sorki:

patrycja_g
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 kwie 2011, 20:26

tak jak obiecalam wrzucam fotki brzuszka zrobione na tydzien przed cc :ico_oczko:
pozniej doczytam co popisalyscie bo wlasnie weszlismy do domu i tyle co usiadlam przed kompem jeszcze czasu nie mialam

http://img858.imageshack.us/i/p1070555g.jpg
http://img814.imageshack.us/i/p1070556t.jpg
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2011, 20:28 przez patrycja_g, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

13 kwie 2011, 20:27

a co na allegro zamówiłaś?
to się nieźle musiałaś nastraszyć :ico_oczko: ale ja też tak czasem mam jak A idzie na pierwszą nockę bo nie lubię sama spać,ale teraz mi na rękę jak go nie ma w nocy bo się chociaż rozłożę na łóżku :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”