NOWA ja tantum rosa używałam przy infekcjach i bardzo mi łagodziło, dlatego planuję kupić.
Ania to troszkę rzeczy kupiłaś ja lactacyd używam na co dzień, odkąd zaczęłam go stosować nie mam stanów zapalnych, a wcześniej miałam co miesiąc mówisz, że lista w drugiej ciąży krótsza? Pewnie tak, bo wiadomo już co tak naprawdę się przydało
mówisz, że lista w drugiej ciąży krótsza? Pewnie tak, bo wiadomo już co tak naprawdę się przydało
żebyś wiedziała,że krótsza i szybciej się ją pisze poza tym już nie kupuje się wtedy takich ilości jak przy pierwszym dziecku no i okazuje się,że dużo rzeczy było niepotrzebnych
Ania z tą ilością różnych rzeczy pewnie masz rację, ja mam ciągle wrażenie, że czegoś mi braknie jak zostanie, to sprezentuję koleżance, sama też dostałam podkłady poporodowe, gatki jednorazowe i lewatywkę w spadku po koleżance
Melduję się po wizycie Moja lekarz wytłumaczyłą mi że jeśli chodzi o łożysko to jest jeszcze w normie II stopień, i nie ma czym się niepokoić. Żylaczki powiedziała że wyglądają ok i narazie nic nie muszę stosować, najwyżej tuż przed porodem i po porodzie jeśli same nie znikną. Wyniki mam dobre, morfologia tylko nadal słaba ale nie ma tragedii HGB 10.6 w dodatku badania robiłam zaraz po grypie żołądkowej więc też dlatego wynik mógł być gorszy. Następna wizyta 18 maja. Po 37 tc mam się zapisać na ktg i chodzić co tydzień. Pobrała mi dziś posiew. A przytyłam 11 kg od jutra zero słodyczy
Teraz jestem padnięta i idę lulu. Mój Filip spi już od 18, dziś nie spał w dzień.