ale zazwyczaj jak się kupuje magnez to on z czymś jest, ja łykam magnez z wit. B właśnie.magnez wypłukuje wit B
na steperze chodziłam już jak mnie kolano bolało,potem poszło na biodroMoże jakieś większe obciążenie na kręgosłup ostatnio miałaś.
ale jeśliby tak było to bez recepty nie można byłoby kupić magnezu czy potasupreparatów z potasem nie wolno zażywać bez porozumienia z lekarzem
oo to jest myśl bo ja kupuje znowu soki pomidorowe pychotkauzywam koncentratu pomidorowego
pocieszyłaś mnie kobietkoto na moje oko własnie skurcze mięśniowe, nic strasznego
nieprawda...sa sprzedawane bez recepty, bo nie sa uznane za leki (zgodnie z jakas tam definicja juz nie pamietamale jeśliby tak było to bez recepty nie można byłoby kupić magnezu czy potasuJa biore takie w tabletkach do wody magnez z wit B6 od razu...
oj chyba sama nie wieszBlanka26 napisał/a:
ale którą witaminę B???
z grupy B :P
no ale ciąża to wyjątkowy stan, każda rozsądna kobieta nie napcha się leków bez konsultacji z lekarzem.rownie dobrze mozesz wziac wielka dawke aspiryny bedac w ciazy..no i co? przeciez bez recepty jest wiec zadna krzywda sie nie dzieje teoretycznie...
ja podobnie i jeszcze kołatania sercaSkurcze miesni i do tego drgajaca powieka
no nie wiem! wiem, ze wypłukuje wit z grupy B, ale nie jestem w stanie dokladnie powiedziec która! aż tak w tym nie siedze!oj chyba sama nie wiesz
tak ale misia81 pisała wczesniej, ze ma problemy z puchnieciem i w ogole u niej jest podejrzenie jakiejs choroby wiec rozsadna kobieta w tym stanie nie powinna brac totalnie nic bez konsultacji z lekarzem. Takie jest moje zdanie.no ale ciąża to wyjątkowy stan, każda rozsądna kobieta nie napcha się leków bez konsultacji z lekarzem.
a suplementy diety jak np witaminy czy minerały stosowane zgodnie z zaleceniem na pewno nie zaszkodzą
to nie tak. Ciąg jest taki: kawa wypłukuje magnez, a magnez wypłukuje witaminy z gr B.Pisalyscie ze magnez wyplukuje sie z organizmu przez witamine B
Najbardziej magnez wyplukuje kawa
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość