już się ładują A tamte cuda to podeślij mi koniecznieNie obiecuj, nie obiecuj, tylko wklejaj
[ Dodano: 2011-04-13, 20:44 ]
ET VOILA!!
superZuzia waży 5200g, głowka urosła o 2,5cm czyli 38,5cm a wzrostu ma 57,5cm. Ogólnie pięknie i oby tak dalej
to fajnie, a kiedy się wybieracie?przyszli jakies pol godzinki temu, hehe a cora nie spala, taka wesolutka. Podroz sie udala i mozemy juz do Polski jechac bo wszyscy mamy dokumenty
Tutaj zalecają po szczepionce czopek przecibólowy bo nawet jak dzidzia nie ma temperatury to go może boleć więc daje się od razu po szczepionce.Stasiu po tym przedwczorajszym szcczepieniu coś nie może dojść do siebie,
U nas nie ma z tym problemu, Oliwka może kwitnąć przy Zuzi cały dzień , ściskać przytulać całować, zagadywać, kiedyś całe pół godziny nad kołyską wisiała i sobie tak gugały, prawdziwą pomoc z niej mam a Zuzia tak się cieszy jak siostra jej śpiewa albo do niej coś mówifajnie dzieciaczki ujęte razem
Zaraz po świętach we wtorek, niestety święta to gorący czas w pracy męża więc nie udało się wcześniejto fajnie, a kiedy się wybieracie?
a widzisz, to tu tego mi nikt nie powiedział... dzisiaj już się lepszy wydaje, nie marudzi... przynajmniej na razie. Wręcz cały czas śpiTutaj zalecają po szczepionce czopek przecibólowy bo nawet jak dzidzia nie ma temperatury to go może boleć więc daje się od razu po szczepionce.
współczuję, oby Ci szybko minęło... może grzej to miejsce po prostu.Dziewczyny dziś coś mi pod łopatkę wlazło i tak boli
super ale nam maluszki rosną.Stefan waży 5720g
no bardzo, ale jak piszesz, że działa i jest skuteczne, to sama chyba sprawdzę tę metodę. Mojemu czasem też tak gilki zalegają i ja je słyszę, a aspiratorem nie mogę ich wyciągnąć..Wiem ,że to brzmi strasznie
ach, to Ula też tak wisi nad Stasiem i ciągle chce go całować, ale jakoś zrobić im ładnego zdjęcia mi się nie udało, ale będę dalej próbowałaOliwka może kwitnąć przy Zuzi cały dzień ,
super Ale się slicznie uśmiecha Prawdziwa dama w sukieneczcemam sekunde to wrzucam zdjęcia!!!
ja robię dokładnie tak samo, a do tego często rano nie pamiętam, kiedy i w jakich okolicznościach go wzięłam.W nocy małego biorę do łóżka podaję cyca i śpię a on je.
nie chcę Ci źle doradzić, bo lekarzem nie jestem. W ulotce jest napisane, ze karmienie i ciąża są przeciwwskazaniem do stosowania, ale jeśli przepisał ci to lekarz i mówiłaś mu, że karmisz, to może nie powinno mieć na małego większego znaczenia...Dziewczyny doradźcie mi stosować to i karmić czy odstawić małego???
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość