Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 kwie 2011, 18:22

Żeby już Stefek "roboczo" nie został
Choć jak Wam pasuje to czemu nie
nie, nie na pewno nie zostanie :ico_haha_01:
Tylko M. się śmieje, że to od razu inżynier sie urodzi (jak Karwowski z Czterdziestolatka), a jemu to pasuje, bo on drogowiec, tak jak i jego ojciec :ico_haha_01:

[ Dodano: 2011-04-15, 18:22 ]
A Leon mi się bardzo podoba, ale oczywiście mojemu M. nie :ico_zly:
Jemu to nic się nie podoba, a sam nic nie wymyśli!

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

15 kwie 2011, 18:25

to od razu inżynier sie urodzi
hihi i od razu taki udany :ico_oczko:

Dlatego my już chyba zostaniemy przy Leosiu bo jak człowiek zacznie myśleć to zwariować idzie :ico_puknij:

elibell
4000 - letni staruszek

15 kwie 2011, 21:56

no z tymi imionami to najgorsze, ja tez myślę nad imieniem dla dziewczynki bo dla chłopca bez zmiennie Dorian, bezmiennie i uparcie bo i mąż się zgadza choc nie do końca mu odpowiada, ale dla dziewczynki nie mamy takiej trafiejki, mi się Izabela marzy, mężowi się podoba, no ale Eliza i Iza, czy to nie głupie????? Myslałam jeszcze o Judycie i Liliannie, albo Adrianna ale jeszcze nie pytałam męża o to, na pewno Judyta odpada bo to wiem, że jemu się nie podoba, Liliannę wspólnie wybraliśmy kiedyś, a Adrianna nie wiem, muszę zapytać, wtedy była by Adrianna Izabella, hmmm, jeju jaki ciężki wybór serio hehehehe, tylko dla chłopaka drugiego nie mamy imienia.

U nas w ogóle udany dzień, spędziłam z mężem troszkę jak miał przerwę i mała spała, więc małe sam na sam się udało, a później poszłyśmy z eliza do znajomych i koło 20 wróciłysmy, ja jeszcze pomidorówkę na jutro zrobiłam, mała kolację zjadła i do mycia, czytanie bajek - teraz na tapecie "In the Night Garden" uwielbia tę bajkę i czytam po 5 razy:)

I chyba za moment ide się umyć, ale kąpać raczej mi się dziś nie chce.

[ Dodano: 2011-04-16, 09:31 ]
Witam serdecznie w sobotny poranek, dziś ja do małej wstawałam a mąż ma dzień dłuższego spania. Kawkę spijam i zaraz jakieś śniadanko trzeba zrobić bo może za godzinke wyjdziemy na dworek z koleżanką i jej synkami:)
no i w ogóle moja córa nie uśnie bez lampki włączonej, coś ją musiało w nocy przestraszyć, wczoraj wyłączyłam a ona od razu w płacz a już ponad godzinę spała, więc i sen ma jakiś niespokojny. ale wstała dziś o 8 bez płaczu to najważniejsze

Dziś planów wielkich nie mam bo pomidorówka zrobiona na obiad, dom ogarniety w miarę więc tylko małą się zając i korzystać z dworku póki łazić mogę, może w końcu do banku pójdę ale jeszcze nie wiem zależy jak na placu zabaw czas będzie mijał:)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 kwie 2011, 10:14

Melduje sie w sobotę. w koncu poprawila sie pogoda, migreny i nudności ciąg dalszy, wczoraj nie pojawiłam sie bo czułam sie podle i leżałam cały dzień w łózku, dzis jeszcze ze zgagą walczę. :ico_olaboga:

Gratuluje wam dziewczyny serdecznie, na razie chłopcy wygrywają bo mamy ich wiekszośc na naszym wątku, ide ogarniać domek, szczurki, i lodówke musze wymyć :-)

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2011, 13:27

hej laski :ico_oczko:

ja też zauważyłam ze na razie póki co sami chłopcy ujawniają jajuszka :ico_haha_01:
za to wśród starszych dzieciaczków prawie same dziewczynki :ico_haha_01: chyba tylko u Pati i SANDRUSI są starsi bracia naszych brzuszków :-D

ciekawe co u nas chowa dzidzia miedzy nóżkami :-D

życzę wam miłego weekendu :ico_oczko:
moze Inia w poniedziałek powróci do nas :-D albo chociaż zajrzy na chwilkę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2011, 17:18

Cześć!

U nas też dzis ładnie.
Siostra była z symkiem, bo szwagier niestety w pracy, a to takie spóźnione urodzinki w malusim gronie były, zrobiłam pizzę i ciasto i chwilę posiedzieliśmy.

izabelllla123, :ico_olaboga: może chociaż na niedzielkę wstaniesz :-)

[ Dodano: 2011-04-16, 17:45 ]
Aga Grubaska specjalnie dla Was
Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2011-04-16, 17:46 ]
Zdjęcia z dziś.

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

16 kwie 2011, 21:32

Hej laseczki :-D

Witam wieczorowo, na chwilkę wpadłam się zameldować :ico_sorki:
Mały się dziś niesamowicie wypycha z jednej strony :ico_oczko: :ico_olaboga:

Izabela biedna jesteś :ico_sorki: mam nadzieje, że Ci szybciutko przejdzie :ico_sorki:

Kocura super wyglądasz :ico_brawa_01: brzusio już widać i masz czym się chwalić :-D
I nie żadna grubaska :ico_oczko:

Izuś dzięki za zmianę na pierwszej stronie :-D
Coraz bardziej niebiesko się robi :ico_oczko:
A to masz jakieś wieści od Inia??
Miło jak wpadnie do nas w końcu :-D :ico_sorki:

Elibell pewnie małej się coś przyśniło brzydkiego :ico_sorki: Najważniejsze, że
z dobrym humorkiem wstała :ico_oczko:

elibell
4000 - letni staruszek

16 kwie 2011, 22:13

Kocura Bura, brzuch musi być w koncu w ciaży jestęś:):):) Ładnie wyglądasz:)

mój maluszek też z jednej strony się wypycha ostatnio, czasem nawet wiem gdzie siędzi, choc wydaje się to dziwne w tym tygodniu bo wielki nie jest no ale czuję coś tam, a jak już kopie to szok, kazdego dnia czuję po kilkanaście razy hehe, ale fajnie, czekam tylko, aż mąż będzie mógł to poczuć i Elizka:)

Dziś po południu miałyśmy gości, koleżanka z dziewczynkami przyszła i mała taka uradowana bo uwielbia Olcie i Klaudię:) szalała i na rowerku próbowała się uczyć jeździć, ale nie takim typowym dla niej, dla jej wieku tylko już normalnym na 4 kółkach :ico_szoking: no i nie wiem czy aby takiego jej nie zakupić skor tak jej do gustu przypadł, zobaczymy, może w tym roku jeszcze nie bo ma dwa do 3 roku życia, ale na nastepną wiosnę można by było już:)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 kwie 2011, 08:14

ja sie melduje że jestem jeśzcze wsród zywych, nadal mam mdłości, dzis tylko chcę wyjść do koscioła, zobaczymy czy dam radę. Kocura Bura, rewelacyjny masz brzuszek i bardzo dobrze z nim wyglądasz. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Idę narazie ogarnąć sie do łazienki, prysznic, make up i jak sie uda zamelduję się później. :-)

Przynajmniej tyle dobrze ze piekna słoneczna niedziela przedemną :-D

elibell
4000 - letni staruszek

17 kwie 2011, 09:40

Hejka:) wstałam i kawusię piję, u nas zimno jeszcze ale wcześnie jest a słonko się przebija więc może będzie ładnie:)
Dziś muszę wyskoczyć po chlebek do sklepu i mąkę ziemniaczaną, bo chcę zrobić kluski śląskie, już wczoraj ziemniaczki upichciłam:):):)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”