oj dokładnie dokładnie. ale bardzo żadko występują hehe.Zdrowe, biale, mocne zeby to jedna z niewielu rzeczy, ktorych ludziom zazdroszcze...
coraz mniej ludzi ma śliczne ząbki ...
ciekawe czym to jest spowodowane ?
ja też łykam witaminy, nabiał kocham tak ze mogłabym cały dzień zyc na jogurtach, serach, mleku, jajach i maślankachizuś_85 współczuję ale mojej mamie też tak poleciały zęby już po porodzie-wszystkie plomby do wymiany i kanałowe leczenie. Po drugim właściwie to bardzo szybko rozsadziło zęby i zostały same korzenie. Ja tego obawiam się najbardziej.
no i super!na razie nic mnie nie boli, poczekam na wypłate i idę do prywatnej kliniki, już dzowniłam, przyjmą mnie bez zdjecia, wyczyszczą kanał za 200zł i załoza tlenek cynku na czas ciazy
to samo...ja na pewno nie mam ani jednego nieleczonegoja chyba nie mam juz żadnego zęba zdrowego, wszytskie leczone, plombowane
to tak jak jaZdrowe, biale, mocne zeby to jedna z niewielu rzeczy, ktorych ludziom zazdroszcze...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość